Saturday, February 19, 2011

GA FrEe IpAD dari MySuperKids

Assalamualaikum..

Salam 1 Malaysia...


Arini kak long nak buat satu lagi karangan untuk cik MommyLyna kita ni...harap2 cik MommyLyna sudi membacanyer...

kali ni kak long nak something to do with my breasfeeding journey...kak long nak sangatttt Medela Freestyle



dari blog Faheem's Wardrobe





Kalau dapat Medela FS idaman hati ni...wahhh...makin banyak la stok boleh dibuat untuk untuk hero kak long...Muaz Ilham...sekarang ni kak long guna Avent Manual jer...agak letih la jugak jari jemari kak long yang halus lagi runcing ni...



Lagi satu kan...kalau ada medela FS ni kan...bolehla kak long automatik jd Superwoman...leh buat 5-6 kerja satu masa...ye la FS ni kan freestyle...maka sambil memerah...boleh buat kerja rumah...kerja dapur...kerja ofis..(alamak kalau kerja ofis...susah sket kot sebab bilik kak long open space la...)...xke Superwoman gitu...


ituler antara reason nape kak long beria bebeno dengan Medela FS ni...mr hubby kata boleh je kalau nak mintak dia tapi kan...untuk anak no3 la..ala..yg kecik ni pun kecik lagi...dah nak tambah...buat kak long fikir beribu kali...hehehhe (tapi kalau nak tambah baby tu boleh jer...kena tunggu setahun dua lagi la...)

kalau takpun ..ada ke sesaper yang boleh bagi free....hehehe...rasa-rasanye...MommyLyna..boleh ke sponsor Medela FS ni untuk kak long (kalau x dapat ipad..dapat medela FS ni pun orait gak...)

notes: MommyLyna ...thanks a lot sebab buat contest ni...menambahkan semangat kak long berblog...caya la MommyLyna...

“Artikel ini ditulis sebab saya mengidam iPad percuma MySuperKids. Sertai Bengkel Adsense di laman web buat duit online & mulakan gaya hidup sihat dengan vitamin semulajadi ShakleeTrialPack”