,

MeNu DinNeR by En HubBy

Salam hari Isnin...

Biasanya orang kata hari Isnin ...ada simptom..BLUE MONDAY...yeker...tengok keadaan kot...

Macam biasa, pagi ni kak long nak update pasal entry semalam...ada tgk kat gambar kan En HubbY sibuk menguli...nak tau tak apa yang dia uli. ...jeng...jeng...jeng....

.

.

.

.

before baking - PiZZA ala En HubBy...

After baking - look YuMmY right...TERBAEK...WOOO....


Betapa bestnye menu malam tadi...puas kami sekeluarga makan...kalau nak ke pizza...mahu terbang gak seratus lebih...Kak long bagitau kat En HubBy..pasni boleh tempah lagi ngan dia..(ngelat x nak masak...heheh)...dia cuma sengih jer...

Ok la ye kekawan...masa kerja dah nak mula...kak long undurkan diri dulu yer....sampai ketemu lagi kita...


Share:

2 comments:

  1. nk tmph 1...ngeh3...xpon pos kn aje ke rmh ai yg comei ni..miahahaha

    ReplyDelete
  2. wah cik qiqi nak tempah 1 ker...kena buat special order ni...

    ReplyDelete

Jom share