Thursday, February 17, 2011

nAk MenAnG FreE IpAd

Assalamualaikum semua...

arini nak posting something yg lain sket...sebabnya...kak long nak masuk peraduan ni...(ye ker peraduan...lebih kurang la...)..kalau nak masuk..kena buat satu artikel berkaitan “Saya Mahu….. Dari Blog…..”...emm apa yg kak long nak ye...kalau ikutkan wishlist memang banyak tapi...salah satunyer...ialah IPAD free...

*credit to mr google*

ini salah satu sebab kenapa kak long kuatkan jugak buat artikel....

"SAYA MAHU IPAD FREE DARI BLOG MySuperkids"....actually kak long dah lama jd silent reader blog ni...sejak kak long mengandungkan 2nd baby...now muaz dah 1 thn 6 bulan...kira lama gak kak long follow blog ni...ni antara blog reference kak long especially bab2 parenting n breastfeeding...

ok, straight to the point...kenapa kak long nak ipad free ni ...kak long and adik kak long (angah) memang peminat setia / diehard fan APPLE (bukan buah ye...tapi gadget brand APPLE)...tapi mengenangkan poket kak long yg kurang kembung mcm adik kak long...maka kak long hanya mampu melihat dia membeli gajet2 APPLE ni...at the same time, tumpang guna..hehehe...kak long paling x tahan tengok iphone n ipad ni...sangat cool beb....

kak long biasanya berblog dr ofis...after office hour or recess time....amik ms berblogging...nak berblog kat umah...emmm...memang berebut ngan anak2 n mr hubby ...ye la kan...laptop cuma ada 1...yg 1 tu la nak buat semua benda...kalau ada ipad free ni...anytime pun boleh berblogging...tak kira tempat...tak kira masa....maka harap2nye...kalau dapat ipad ni maka semakin aktifkla kak long dlm dunia blog...hehehhe...jeles gak tgk member2 kak long boleh dpt duit extra dgn berblog ni...nak gak jadi mcm diorg....ekceli kak long baru berjinak2 dalam dunia blog ni...baru nak kenal adsense...nak kenal giveaway...kalau nak buat posting boleh la sket2......

antara sebab lain nape kak long nak ipad free ni...sebab leh buat aktiviti ngan anak2 pengarang jantung kak long tu...sekarang kan zaman IT...nak gak bagi depa berdua exposure...walaupun masih kecik (br 4 tahun n 1 1/2 tahun)...

pastukan...kalau ada ipad free ni...senang la nak ber'shopaholic' online....boleh usya mende yg sales...yg nak buat clearance...memang mantop gitu...(tapi kalau nak bershopaholic ni kena berpada2...takut ter'over' budget lak...nnti kena marah ngan mr hubby...)

rasa2nyer cukup kot untuk artikel ni...niat hati kak long nak buat beberapa artikel lagi...insyaAllah...harap2 ada le peluang ye nak menang...hehehe..

anyway, thanks a lot to MommyLyna...sebab memberi peluang buat kak long untuk cuba memenangi ipad free ni...

Artikel ini ditulis sebab saya mengidam iPad percuma MySuperKids. Sertai Bengkel Adsense di laman web buat duit online & mulakan gaya hidup sihat dengan vitamin semulajadi ShakleeTrialPack