Sunday, February 27, 2011

Shaklee dan Kak Long - SaLAm PerKEnaLAn

Salam semua...

Arini kak long nak cerita pasal SHAKLEE....kak long came across SHAKLEE ni masa confinement period untuk my second baby,Muaz Ilham...masa tu memang tengah semangat nak fully breastfeeding my lil Muaz...ada baca sket2 pasal milk booster and supplement...tapi masa tu x tergerak langsung nak try any of them..almaklumler...musim susu tengah meriah bebeno...

then...bila dah start keje...masa tu pun production susu still maintain...however,badan kak long yang takleh nak cope...maksud lainnyer...sangat2 letih...hubby pun perasan gak...mana taknye...kadang2 tu lum pukul9 dah terlentok kat depan tv...takpun x amik dinner sebab dah penat sgt...selera nak makan pun kurang...kalau selera dah kurang..mana nak dpt susukan baby dengan best..tul tak..

after blogwalking and blogwalking...makan masa gak ler..nak try SHAKLEE ni...masa tu everyday laman anakkuwiraku kak long baca...dari first entry kak N...dan daripada hasil pembacaan tu...kak long try amik SET B Pack...(especially for breastfeeding mom)...on the first day consume, dah boleh nampak perbezaan...warna susu dah tukar...look so yummy...baby Muaz pun nampak lebih puas bila minum....then after a week...mula rasa perbezaan...badan dah kurang letih...sakit2 urat pun dah kurang...kalau dulu...dalam sebulan at least kena urut badan sekali...tapi masa consume tu...on that month tak terasa nak pergi urut pun...masa tu memang dah jatuh cinta dengan SHAKLEE....

and sampai sekarang kak long masih setia dengan SHAKLEE....

tapi kalau dulu kak long sekadar pengguna SHAKLEE

kini

kak long dah jadi PENGEDAR BERDAFTAR

ni ID kak long 852417

Maka kawan2 yang berminat nak membeli SHAKLEE, boleh pergi ke mana-mana cawangan SHAKLEE and use my ID to purchase any products yang u oll berminat...dengan harga ahli..


SALAM PERKENALAN SHAKLEE BUAT SEMUA...

P/S: buat masa ni...biz..kak long belum mula lagi..insyaAllah..by next week...akan kak long mulakan...pasti diwar-warkan di blog ini...