Sunday, February 20, 2011

Shaklee oh Shaklee

Assalamualaikum...

Entry kali ni..kak long nak tunjukkan testimoni yang kak long dah buat sejak kak long consume vitamin shaklee ni...

Happy reading....

Salam Kak N (Kak N - blogger anakkuwiraku.com juga pengedar shaklee berjaya)

Firstly,

Thanks banyak2 sebab by blogwalking boleh terjumpa blog akak and then seterusnya bertemu dengan Shaklee...Alhamdulillah...sejak mengamalkan Shaklee ni, nampak banyak perubahan positif..antaranya kesihatan tubuh badan n ketenangan fikiran (kesan B Complex, Vitalea and Alfalfa...) Walaupun kata Alfalfa ni boleh jd bahan penambah susu tp Adha tak ambil untuk meningkatkan pengeluaran susu sahaja sebab kesan alfalfa ni merangkumi semua...kalau dulu ada rasa penat setiap kali bgn tidur tp sekarang ni dah x lagi wlaaupun setiap mlm bgn 2-3 kali untuk menyusukan baby...badan lebih cergas, minda lebih efisien...bila ada perubahan mcm ni maka kerja2 rumah yg dulu rasa x terlarat nak buat...sekarang dah boleh maintain...kalau dulu, nak masuk ke dapur masak...boleh dikira tp sekarang...dah boleh buat senarai menu untuk setiap hari...secara x langsung, boleh membantu ekonomi keluarga...

Betullah kata seorg sahabat, jika kita mengenali seorg tukang buat minyak wangi, kita turut berbau wnagi tapi kalau kita mengenali seorg tukang besi, maka kita turut terkena percikan apinya....mengenali Kak N (walau dlm maya je...) banyak membentuk diri Adha menjadi seorg yg lebih positif dlm hidup...(dulu nmpk masalah tp sekarang nampak potensi dr setiap mslh)...Thank a lot kak N, blog akak and rakan2 akak banyak membantu memotivasikan diri saya ....

Thanks...

Amacam kawan-kawan...rasa-rasanyer ada yang berminat ke nak try produk shaklee ni....kalau berminat...boleh contact kak N atau pergi ke blog beliau di www.anakkuwiraku.com...