Thursday, March 31, 2011

TaK LengKap TanPamU

Sumber blog : Perjuanganku belum selesai

Salam..
Tajuk memang tak hingat..hehe..Kak Ct kawan saya satu tempat kerja..kawan yang mula-mula saya kenalkan dengan Shaklee. Kak Ct amik Shaklee Pack B dan dia tambah Vitamin E, dia ni memang mementingkan kecantikan..kalau pergi keje pun pakai baju mesti yang cantik-cantik, kira memang vogue lah orangnye walaupun anak dah 3 orang bila orang tengok macam tak percaya je anak 3..huhu..kembang lak minah ni aku puji lebih-lebih...Saya minta jasa baik Kak Ct untuk share ape perubahan yang dia alami setelah sekian lama dia makan supplement Shaklee ni..sebabnya dia merupakan pelanggan terawal saya dan dia pun dah lama makan supplement Shaklee ni dah 1tahun lebih.



shaklee trial pack
Kak Ct ngn saya..masa ni dia baru  je makan vitamin Shaklee..kira 1thn lepas ni..

Apa yang dia share dengan saya :


Dulu pakai product macam2 semua tak serasi, sbb bila makan je supplement2 lain, period akan tidak teratur dan ada sejenis product ni memang bagus, tapi tak pernah dapat pengikhtirafan HALAL, so stop. Teringin nak cuba Shaklee tapi macam tak mampu je, sampailah tiba2 saya dipromote tentang Pack Shaklee ni yang memang amat mampu untuk saya..ye lah..goverment servant macam saya ni tambah2 ngn xde side income lain manalah mampu utk guna product mahal2..tapi bila ada je Pack Shaklee yg diperkenalkan oleh sahabat tersayang saya (Nor Hasmah Yahaya)..saya boleh mengambil supplement Shaklee (saya amik Alfalfa, Vita-lea, Vita C dan Vitamin E) tapi antara yg memang ketara perubahan pada diri saya adalah pengambilan Vitamin E..memang perubahan pada kulit adalah ketara. Kalau dulu tumit kaki sering pecah, tapi bila sekarang Alhamdulillah dah hilang, bukan itu saja kawan2 semua tegur pada perubahan kulit, terutama kulit muka nampak berseri-seri, dan semua tanya makan apa dan pakai apa..so, xde makan lain kecuali SHAKLEE Vitamin E..yg lain2 perubahan, keputihan saya dulu agak serius, tapi Alhamdulillah sekarang "clean and clear" hehe..so, memang bestlah SHAKLEE ni..memang PERFECT..

Sesapa yg belum try, baik try amik supplement Shaklee, tapi pastikan makan secara berdisiplin..jgn time ingat baru nak makan, saya jadikan moto "seharianku tak complete tanpa dirimu"...hehe..so, jom semua cantikkan kulit kita..sebab sparepart kulit tak de dijual di kedai...



shaklee trial pack
Comelkan Kak Ct ni..kecik je orangnye..tu anak dara dia Needa..anak yg ke 3

Panjang lebar Kak Ct menulis..tapi itulah perubahan yang Kak Ct alami setelah sekian lama dia amalkan supplement Shaklee..Anda bagaimana? nak cantik? mudah je kan..jaga pemakanan kita bagi yang mampu boleh amalkan supplement..

Tak rugi pun melabur sedikit untuk kecantikan kulit kita..


Tak pernah mengambil apa-apa vitamin sebelum ini? Nak cuba? Boleh email saya di nuradhamansor@yahoo.com atau sms saya di 019-7987970.. Selamat mencuba