KenAPa Ada 4 VitaMin - Alfalfa SahAja TaK CukUp??


Set breastfeeding Shaklee disusun dan dipakejkan dengan sedemikian rupa supaya ia dapat memberikan khasiat sepenuhnya kepada ibu dalam menyokong penyusuan yang berjaya.
Apa yang ada dalam set breastfeeding Shaklee?
multivitamin
Vita Lea
Vita Lea adalah multivitamin dan multimineral, yang mengandungi 23 jenis vitamin mineral yang lengkap untuk keperluan harian. Membekalkan tubuh ibu dengan nutrient yang perlu agar ibu sentiasa sihat, cergas dan bertenaga. Dilengkapi dengan zat besi yang amat diperlukan oleh ibu yang menyusukan anak.
b complex
B Complex
B Complex mengandungi semua jenis vitamin B termasuk yang famous, asid folik. Seorang ibu menyusu memerlukan vitamin B untuk metabolisma, menukarkan makanan kepada tenaga, mengurangkan stess dan menghasilkan susu. Bukan saja ibu hamil, ibu menyusu juga perlukan asid folik.
vitamin c
Sustained Released Vita-C
Keunikan vitamin C Shaklee ialah, ia Sustained Released iaitu dilepaskan secara perlahan-lahan. Vitamin C tidak dapat bertahan lama dalam badan kita, jadi badan kita perlukan vitamin sebegini untuk memenuhi keperluan harian.
alfalfa
Alfalfa
Alfalfa ialah milk booster (makanan penambah susu) yang telah digunakan sejak turun-temurun di Amerika Selatan. Ia adalah tumbuhan yang sangat kaya dengan protein, kalsium dan klorofil.
*Alfalfa tidak boleh diambil oleh pesakit SLE dan mereka yang alergi terhadap alfalfa
Untuk tempahan anda boleh hubungi saya di talian 019-7987970 atau email saya di nuradhamansor@yahoo.com. 

Comments

Popular posts from this blog

BALM SLEEPTIME - UNTUK ANAK SUSAH TIDUR DAN TAK LENA

TIPS MENANGANI ANAK NAKAL

BALM T RUB - PENYELESAI MASALAH KEMBUNG DAN SEMBELIT BAYI