Saturday, April 30, 2011

SeKiTaR WeddING of The CenturY - PriNcE WilLiAm & KAte MidDLeTon

Semalam teruja sangat menonton royal wedding Prince William & Kate Middleton


...dr pagi dok dengar pasal royal wedding ni kat SINAR FM..topik pagi semalam berkaitan ROYAL WEDDING PRINCE CHARLES & LADY DIANA...parents Prince William...


balcony kiss of Prince Charles and Lady Diana.
Ni gambar parents Prince William...Prince Charles & Mendiang Lady Diana
...Royal Kiss ni memang ditunggu-tunggu oleh rakyat Britain..xtau nape..


Nak tengok gambar Prince William dgn Kate ....Gambar2 ni diambil dr sini ye...Meh kita layan sama-sama....sambil berangan..kalau le kak long kat tempat Kate tuh......heheh ada hati nak kawen anak raja tu....berangan je pun...


royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

Dan ini Royal Kiss depa berdua...

Britain Royal Wedding

Sangat sweet kan...rasa-rasa hangpa la kan...kalau tengok Ms Kate ni kan...ada aura Lady Diana sket tak...Pada kak long..nampak mcm Lady Diana sket2....
Namun yang penting as well as dia tahu menjaga adab n tingkah laku as keluarga diraja...pasti rakyat Britain will love her as they loved Lady Diana very much....