Friday, April 22, 2011

UP 50% selepas amalkan TIPS RAHSIA


Lately banyak benor offer2 yang dapat kita lihat di laman web...iklan-iklan...terutamanya fast food...yang terkini Pizza Hut ada menawarkan offer terbaru mereka 50% discounts...


offer yang tak dapat nak ditolak huhuhu
Menarikkan offer yg diberi...tapi bukan iklan kat atas ni yg kak long nak citer kan...citer sebeno kek bawah ni ha...


kali ni kak long bercerita pasal susu ibu...after amalkan tips rahsia dan eksklusif GBS....memang ramai yang menyatakan kegembiraan dan kesyukuran mereka...


Alhamdulillah kami ahli GBS sangat terharu menerima feedback yg sangat positif ni...salah seorg yang telah memberi testimoni beliau adalah Pn Lydzar...


Puan Lydzar adalah pengguna Shaklee sejak dulu. Beliau pernah memberitahu bahawa sejak mengambil Shaklee, badannya tidak lagi kelesuan memandu kereta dari Kajang ke Damansara. Jauh tuuu!
Sekarang Puan Lydzar sedang cuti bersalin anak ketiganya. Beliau menggunakan set bersalin Shaklee. Sebagai pelanggan saya, Puan Lydzar berhak untuk mendapat tips-tips dari saya, terutama tips penyusuan. Kita tengok apa katanya…

testimonial shaklee
Sekiranya anda nak merasai apa yang dialami oleh Puan Lydzar, dapatkan tips eksklusif mempercepatkan penghasilan susu ibu, dengan setiap pembelian set TRIPPLE M. Boleh buat pesanan dengan emel kepada nuradhamansor@yahoo.com atau sms ke 019-7987970....

credit 



Salam mesra dari kak long