Lagi Testimoni berkenaan VIVIX SHAKLEE


Testimoni terbaru:

(kredit to Norita blog)


Baru2 ni makcik ibu, mamaNoy telah memberitahu bahawa wife kepada Uncle Bob di suspect mengidap lung cancer memandangkan doc telah mengesahkan beliau tidak mengidap Tibi. Untie Liza dikatakan mempunyai nanah di dalam paru2nya dan ini telah menyebabkan auntie Liza mengalami batuk selama hampir satu tahun lebih. Keadaan autie Liza kian lemah , tidak bermaya dan tidak berselera. 

Pada mulanya ibu mencadangkan auntie Liza mengambil vitamin antioksidan seperti ACE namun setelah mempertimbangkan keadaan di mana ibu merasakan bahawa pasti beliau sudah tidak larat hendak menelan pil2 termasuklah ubat doc. Maka ibu mencadangkan beliau mengambil Vivix untuk rawatan dirinya. 

Alhamdulillah kini auntie Liza tidak kelihatan pucat seperti dulu(sumber dari uncle Bob semasa ibu telefon petang tadi). Auntie Liza juga mengatakan beliau merasakan badannya sedikit ringan dan bertenaga. Suaranya juga sudah sedikit ceria berbanding semasa awal2 ibu menghubungi beliau. Syukur alhamdulillah. Semoga kesihatannya bertambah baik. Ibu akan update lagi setelah sebulan beliau mengambil Vivix sebagai makanan tambahan harian beliau.

Testimoni lain (kredit to Genki Momma yang telah menggunakan Vivix dalam 2 bulan..)

Setakat ini, apa yang saya perasan ialah, apabila jerawat menyerang, kesannya tidak lama, dan parut juga tidak gelap seperti sebelum ini. Kulit muka juga terasa lebih lembut, 
namun, ini mungkin juga disebabkan saya menggunakan rangkaian penjagaan muka Shaklee yang lain iaitu NutriWhite & Enfuselle.

Nak baca lebih lanjut testimoni pengguna Vivix (oversea)..klik di sini


Comments

Popular posts from this blog

TIPS MENANGANI ANAK NAKAL

TIPS BERSEDEKAH LEBIH KREATIF

SEMBELIT - MASALAH KEBANYAKAN ORANG TERMASUK BAYI