Thursday, May 26, 2011

Testimoni ~ Set Penyusuan Shaklee Dengan Pelbagai Manfaat

Alhamdulillah. Permintaan menggalakkan terhadap set penyusuan asas Shaklee (SET B) membuktikan semakin ramai ibu-ibu di luar sana yang kian prihatin dengan kesihatan mereka demi untuk anak dan suami tercinta. Bukan semata-mata mahu menambah susu, tetapi juga mahu sentiasa sihat, kekal cergas bertenaga dan tampak awet muda.
Kali ni, kita baca pula pengakuan Siti (credit to Mommy Lyna) tentang kesan yang beliau perolehi hasil pengambilan SET B.
set tambah susu shaklee

Salam kak lyna,
saya dah makan bf set yg saya beli dgn akak sejak hari saya received supplement tu.. and i’ve got to say, i’m amazed wid d results..
  1. susu saya nampak pekat dan lazat(kuning kehijau2an) tiap2 pagi, tghari n petang dah kurang skit tapi tak cair, sukenye..
  2. i’ve had quite a busy schedule dis week.. tapi tak rasa penat melampaumcm sebelum ni (sampai kdg2 bleh jadi emo tiba2 hahaha)
  3. resdung n bersin tiap2 pagi yang agak teruk nampak mcm dah kurang skit. beberapa minngu sebelum ni saya mcm selalu sgt selesema n pening..
  4. bleh rasa tekanan berkurangan sbb saya lebih senang tersenyum n byk buat klaka dgn hubby mcm dulu.. kadar stress bawah kawalan hehehe..
Syukur alhamdulillah. Seronok sangat apabila kami tahu pengambilan Set B ini sangat 
membantu anda.

Selain daripada Set B (basic breastfeeding set) ini, kami turut menyediakan beberapa jenis set penyusuan yang lain untuk anda. So, bolehlah anda membuat pilihan
  • SET B ( vitalea,b complex, vitamin c, alfalfa)
  • SET E ( vitalea, b complex,vitamin c, alfalfa, ostematrix (calcium-magnesium)) 
  • TRIPPLE M (SET B + ESP + OSTEMATRIX)