Monday, June 6, 2011

Isteri..Jangan Lupa Menjadi Isteri...



Kawan-kawan tahu tak bahawa gabungan Alfalfa dan Vitamin E sebenarnya sangat bagus untuk menjadikan anda isteri dan ibu yang hebat?

Kawan-kawan tahu kan bahawa Alfalfa yang kawan-kawan makan untuk tujuan membanyakkan susu tu juga boleh merawat masalah keputihan pada wanita?

Alfalfa ni mengandungi phytoestrogens juga menyebabkan ia mempunyai fungsi seperti kacip Fatimah, maka, membantu dalam “hubungan” suami isteri (enhance libido). Malah, ada juga yang mengaitkannya dengan membantu pembesaran payudara.

Menarik kan?

Bagaimana pula dengan Vitamin E? Ehem.. ehem..

Vitamin E ni pula selain daripada untuk mencantikkan kulit, antioksidan dan memanaskan badan (bagi yang mengalami lenguh-lenguh sendi ; emak-emak kita ; saya selalu suggest ambik SET D dgn tambahan Ostematrix), Vitamin E juga adalah vitamin yang berkaitan dengan intimacy!

Tak percaya ke? Saya excerp info daripada blog kak arnie (genkimomma.com).
Asparagus :
Contains vitamin E to stimulate the production of sex hormones, thus leading to a healthier sex life
So, amacam? Teruja? Vitamin E TIDAK menggangu penyusuan. Saya sendiri pun makan Vitamin E sebab lepas-lepas pantang dulu dok sakit-sakit jari (suka main air dalam pantang kot!). Memang best Vitamin E ni taww.. parut kat badan pun clear aje :)

So, samada kawan-kawan tambahkan Vitamin E ke dalam suplemen yang kawan-kawan makan sekarang, ataupun dapatkan SET F ( F for Feminine = Kewanitaan).
Oh ye! SET F ni juga sesuai diamalkan oleh bakal pengantin :)

Boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut dengan sms ke 0197987970