Thursday, June 2, 2011

Lagi Testimoni berkenaan VIVIX

credit


Semalam saya tulis pasal Vivix kan....pagi ni baca testimoni dari Along.. beliau kasi hubby nye mkn Vivix. (saya nak kasi kat hubby saya gak la... yelah....org lelaki ni mmg susah nak telan tablet2 supplemen.. )..lagi2 dududk jauh ni..kalau dekat..boleh saya suapkan hari2


Mari kita baca testimoni Along.. (kredit to blog Along)



Seperti kebanyakan lelaki, Abiy susah juga nak telan supplement. OK memang kena bukak semua sebiji2, letak dalam piring, bagi air semua.. Kalau boleh kita suap dalam mulut pun, nak disuap camtu.
Sejak2 saya busy gilerrr ni memang selalu Abiy miss supplement. Saya pulak sebab tak sempat makan supplement after dinner, saya makan kat ofis. Duk fikir2 cemana nak settlekan masalah ni kan, akhirnya terjumpa solution yang best,
VIVIX!
Apebenda Vivix ni? Ia adalah produk baru Shaklee yang tinggi antioksidan, merupakan cecair ajaib (OK memang over nih!) yang dipanggil tonik awet muda. Bukan sekadar membekalkan badan kita dengan essential vitamins tapi juga membaiki DNA untuk memulihkan sel2 badan yang rosak dalam proses penuaan. Ramai yang dah ambil Vivix dan mengakui merasai perubahan antaranya berasa ‘muda’. Saya tak tahu sebab breastfeeding mothers tak boleh ambik ni.
So saya belikan Abiy Vivix dengan harapan Abiy akan OK with that. Vivix ni harganya boleh tahan, tapi memandangkan khasiatnya yang begitu tinggi saya tak kisah invest. Bukan bila dah sakit baru tak kisah habis ribu2.
Antara bahan2 yang terkandung dalam sebotol Vivix ialah buah1 beri (berry) yang terkenal sebagai ejen anti oksidan terutamanya buah acai berry yang terkenal di Amerika sebagai ejen anti penuaan.
Alhamdulillah disebabkan ia adalah berbentuk cecair dan ada rasa buah berry (Abiy penggemar ribena) so memang tak payah lagi saya nak “Bang, meh makan vitamin meh”, instead Abiy yang minta diambilkan Vivix
Cuma sesudu teh sehari je untuk hasil maksimum. Tapi kalau tiba2 muka Abiy jadi lebih muda dari saya… Haruslah kena kurangkan dos!
So far so good, Abiy claim mukanya tak kering sangat sekarang.
Saya rasa mak2 yang rajin makan supplement tapi bermasalah untuk mengajak suami sama2 makan supplement, bolehlah cuba Vivix.


InsyaAllah saya akan berkongsi dengan semua kebaikan Vivix ni.....kalau nak baca testimoni (pengguna oversea)..baca di sini