Wednesday, August 24, 2011

GLA dan WANITA

Salam sayang buat semua....kak long doakan agar hari ini lebih baik daripada semalam....semoga kalian terus ceria bersama insan yang kalian kasihi


Amboi..skema bebeno rasanya....mood kak long pagi ni memang ceria...bukan la selama ni kak long bermasam muka..bermuram durja...tapi pagi ni rasanya memang lain.....


Nak tau kenapa....


Sebabnya..jeng..jeng..jeng....(ini antara perbualan antara kak long dgn seorang customer kak long yang telah mengambil vitamin E dan GLA...)

Mas : Salam kak....hari ni genap sebulan saya amik both vits dr akak (vit e n gla) ...hasilnya memang ketara la kak....insyaAllah akan mengambil terus both vits dgn konsistennya


Kak long : Alhamdulillah....boleh mas share sket..ala-ala testimoni gitu...


Mas : Mas dah tak lagi rasa senggugut...hari period Mas smooth je...no more MC...and yang bestnya....suami Mas pun kata lain la...excited ni....Thanks ye kak sbb kenalkan shaklee pd Mas


Kak long : Alhamdulillah....tq juga pd Mas yg support akak....

Buat pengetahuan semua Mas merupakan antara customer kak long yang sangat ringkas orangnya...senang berurusan dengan beliau....walaupun telah mempunyai seorang bayi...tetapi Mas masih menghadapi PMS yang teruk.....dan hubungannya dengan suami sangat dingin....Alhamdulillah...selepas mengambil GLA dan Vitamin E....taraf kesihatannya semakin baik.....


Anda ingin mencuba? Emel kak long atau sms sahaja...Pastinya harga yang menarik bakal menanti anda....

Boleh email saya di nuradhamansor@yahoo.com atau sms di 019-7987970. Konsultasi percuma.