Monday, September 26, 2011

1st day puasa....

Mesti ramai yang tertanya2 nape la tajuk entry kak long arini 1st day berpuasa...

Sebenarnya...arini 1st day kak long menggantikan puasa....almaklum la kan..orang pompuan ni ada je cutinye...kalau 2 tahun lepas..puasa kak long penuh tp nampaknye...tahun ni ada berlubang le pulak...

Walaupun hari pertama..alhamdulillah, kak long masih berasa segar dan berjaya meneruskan tugasan harian (masuk ladang keluar ladang..masuk makmal keluar makmal...) dengan jayanya....Alhamdulillah...ni antara kesan positif bila PERFORMANCE DRINK + ENERGIZING SOY PROTEIN + FRESH MILK bergabung...yang kurangnya...KURMA...another milk booster dan makanan sunnah....InsyaAllah kak long akan pastikan esok sahur..RESIPI RAHSIA kak long kat atas tu tersedia...

Memang ummmppphhh la RESIPI RAHSIA kak long....susu maintain...badan segar n bertenaga walau jam menunjukkan pukul 4 petang...cuma tengah tercari-cari resipi yang best nak buat buka petang ni....

Nak mencuba yang di atas....boleh hubungi kak long seperti biasa ye....


Mahu mencuba vitamin Shaklee & mendapat harga istimewa dari saya? Boleh email saya di nuradhamansor@yahoo.com atau sms di 019-7987970. Konsultasi percuma.