Set Penyusuan Yang HOT!! Hanya untuk HOT MUMMIES!!!


Saya dan jaringan teman-teman Euphoria menyediakan 4 set PENYUSUAN yang sememangnya HOT!! Setiap Set berbeza mengikut keperluan HOT MUMMIES di luar sana...

Set BSet B ialah untuk ibu yang tiada masalah penyusuan
Ianya lebih untuk memperkayakan susuibu dengan zat dan nutrisi semata-mata
Apa yang ada dalam set B ? Vitalea with iron formula, Vitamin B, Vitamin C dan Alfalfa. Memang khas untuk mereka yang tiada masalah penyusuan. 
Vitamin B lebih kepada keperluan pertumbuhan otak dan emosi, 
Vitamin C fokus on imun sistem, 
Vitalea demi pertumbuhan dan pembesaran secara lengkap dan menyeluruh manakala 
Alfalfa sebagai peransang demi membantu mempercepatkan penghasilan susuibu disamping membantu mengurangkan masalah eczema sekiranya si bayi mengalami masalah tersebut.

Set Eu-Four PackSet Eu Four Pack lebih kepada ibu yang ada kekangan untuk lengkapkan keperluan kalsium dalam diet harian. 
Set Eu Four Pack mengandungi Vitalea with iron formula, Vitamin B, Vitamin C dan Ostematrix
Kalsium Shaklee lebih dikenali dengan nama Ostematrix adalah formula lengkap kalsium, magnesium dan vitamin D.
Siapa yang perlu set ini?
Ibu yang mengalami kemerunduman susu setiap kali PMS.
Ibu yang alah dengan laktose dan tidak mengambil susu
Ibu yang mudah keletihan 
Kebaikan set Eu Four Pack
Membantu si ibu cergas, bertenaga walau kurang tidur selain diperlukan untuk tulang bayi serta pembentukan gigi si kecil. 
Sangat membantu mempercepatkan penghasilan susu.


Set E


Set E lebih kepada ibu yang ada kekangan untuk lengkapkan keperluan kalsium dalam diet harian.  Set E ialah set B ditambah dengan ostematrix.
Set ini memberi kesan yang lebih yang tidak kurang bagusnya kerana kandungan Alfalfa yang mempunyai khasiat protien di dalamnya.Set 3MSet ini mengandungi Set B , ESP dan Ostematrix. Siapa yang perlu amik set ini?
Set ini digalakkan kepada
ibu yang ada masalah penyusuan,
si ibu yang nak mula menyimpan stok,
si ibu yang mahukan anaknya mudah lena waktu malam dan
ibu yang sedang relaktasi atau induce lactation.
Masalah penyusuan yang dimaksudkan ialah, si ibu menghadapi masalah penghasilan susu walau telah melakukan perahan setiap 2 jam dan minum air sekurang-kurangnya 3L sehari... maka set ini membantu membaiki mana-mana kekurangan atau lohong zat yang diperlukan oleh badan agar tubuh si ibu dapat berfungsi dengan baik sekali.


Sila dapatkan khidmat konsultasi sebelum anda membeli mana-mana set di atas. Pastikan anda mendapat ilmu dan maklumat yang selengkapnya sebelum membeli.

Jika anda mahu mencuba vitamin Shaklee & mendapat harga istimewa dari saya? Boleh email saya di nuradhamansor@yahoo.com atau sms di 019-7987970. Konsultasi dan panduan pemakanan dan kesihatan akan diberikan percuma.

Comments

Popular posts from this blog

TIPS MENANGANI ANAK NAKAL

TIPS BERSEDEKAH LEBIH KREATIF

Bakar Kalori ketika Menyusu