Harga yang berpatutan dan berbaloi dibayar!!

Kak long mengenali Shaklee melalui pembacaan di susuibu.com dan hasil pelayaran @ surfing kak long di alam maya lalu bertemu blog anakkuwiraku.com yang mana pemiliknya adalah Kak Norita @ N...masa tu kak long tgh mencari sesuatu yg boleh sustain tenaga kak long untuk sepanjang hari....Hampir setiap hari kak long membelek blog kak N ni dan sehingga semua entry beliau telah kak long baca dan hadam sebelum kak long mula mencuba....memandangkan Kak N ada menjual Set B Shaklee dan harganya yang sangat berpatutan, menyebabkan kak long memesan...dan alhamdulillah...kak long mula berhijrah ke full pack yang mana lebih menjimatkan....

Tahukah anda Euphoria Breastfeeding Pack mendapat sambutan yang sangat menggalakkan sejak ia diperkenalkan 3 tahun dulu oleh saya dan semua rakan Euphoria. Breastfeeding Set [ fullpack] untuk ibu yang tiada masalah penyusuan.


Apa yang terdapat di dalamnya? Semuanya vitamin yang diperlukan oleh seorang ibu yang menyusu. Kami membekalkan panduan makan, panduan pam, penghantaran percuma beserta beberapa hadiah menarik yang berubah setiap bulan mengikut promo yang diberi.


credit
Saya galakkan anda membaca ENTRY ini terlebih dahulu sebelum membuat belian. Hanya anda yang mengetahui diri anda.

 Harga yang kami tetapkan ialah harga produk beserta konsultasi. Bagi yang ingin mengetahui lebih lanjut, sila emailkan kepada saya terutama untuk promo terkini.


Jika anda mahu mencuba vitamin Shaklee & mendapat harga istimewa dari saya? Boleh email saya di nuradhamansor@yahoo.com atau sms di 019-7987970. Konsultasi dan panduan pemakanan dan kesihatan akan diberikan percuma.

Comments

Popular posts from this blog

TIPS MENANGANI ANAK NAKAL

TIPS BERSEDEKAH LEBIH KREATIF

Bakar Kalori ketika Menyusu