Tuesday, October 18, 2011

Hubungan Suami Isteri Baik


Mesti tertanya-tanya tentang tajuk entry hari ini..Saya seronok dengan testimoni daripada pelanggan GenkiMomma. Mari kita bongkar rahsia tajuk ini.
---------------------------------------------------------------------------------
Sue merupakan salah seorang customer baru GenkiMomma, dan juga pertama kali mencuba produk Shaklee. Beliau sememangnya mengutamakan kesihatan, dan sebelum ini juga pengamal suplemen tegar yang dibeli dari farmasi biasa.

Masih ingat lagi, 1 Ramadhan yang lepas saya terima SMS darinya yang ingin mencuba suplemen Shaklee dengan tujuan untuk menambah tenaga, mencantikkan kulit, mengelakkan rambut gugur dan membuang sedikit lemak di badan.

Jadi suplemen yang beliau ambil buat permulaan ialah B-Complex, Vita-C, Zinc & Fiber unflavored. Dan, jom ikuti apa kata Sue selepas seminggu mengambilnya... 


"Saya rasa baru tak sampai seminggu ambik vit tu semua. Tapi perasan badan tak letih, ngantuk, hubungan suami isteri ++ baikTak sangka... tapi rasa perubahan!"

Alhamdulillah, seriously saya juga tumpang happy!!!Inilah kelebihan mengambil suplemen, terutama suplemen Shaklee. Asalnya kita mungkin mengambil suplemen untuk tujuan A-B-C, namun, tanpa kita sedari, kita turut menikmati khasiat X-Y-Z yang pastinya sangat-sangat berbaloi dengan RM yang telah anda belanjakan! Suami pun bertambah sayang... opppsss!

Owh, saya tahu, ramai yang menyangka vitamin Shaklee nie mahal, kan? Tak kurang juga yang menggelarkan Shaklee sebagai vitamin mewah. Sebenarnya, tidaklah mahal manapun jika nak dibandingkan dengan harga kesihatan anda. 


"Bagus vits ni sume kak. Berbaloi2 dengan harga.
Saya ingatkan Shaklee ni mahal. Heh"



Jika anda mahu mencuba vitamin Shaklee & mendapat harga istimewa dari saya? Boleh email saya di nuradhamansor@yahoo.com atau sms di 019-7987970. Konsultasi dan panduan pemakanan dan kesihatan akan diberikan percuma.