Thursday, October 20, 2011

Ostematrix ~ Testimoni dari Warga Brunei

Ostematrix adalah sejenis suplement yang bertujuan memelihara kesihatan tulang....Jom kita baca apa kandungan dalam Ostematrix...kak long pinjam info ni dari www.shaklee.com.my



OsteMatrix™

Komprehensif, Terbukti Secara Klinikal dan Mudah Ditelan

Kalsium dan Vitamin D yang mencukupi sepanjang hayat yang merupakan sebahagian daripada diet yang seimbang berupaya mengurangkan risiko osteoporosis.  Sebagai tambahan bagi membina tulang dan gigi yang kuat, nutrisi yang terdapat di dalam OsteMatrix berupaya:
OsteMatrix Membekalkan:
  • 1,000 mg (100% DV) unsur kalsium daripada sumber-sumber yang mempunyai tahap kepekatan yang tinggi dan mudah diserap dari alam semula jadi
  • 400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya
  • 400 IU (100% DV) vitamin D untuk merangsang penyerapan kalsium
Kaplet bersalut yang mudah ditelan
  • Sajian harian hanyalah sebanyak empat kaplet.  Untuk hasil yang lebih baik, ambil dua biji kaplet, dua kali sehari berserta makanan.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kat bawah ni pula adalaah testimoni dari seorang ibu yang hamil...jom kita tengok apa yg beliau rasa selepas mencuba Ostematrix...

Apa kata Marlina a.k.a Batrisyia Bazilah selepas mencuba Ostematrix Shaklee? 

" smlm me mkn ostematrix,nyaman tdur smp ke pagi
even my hubby pun mkn smlm, dia pun ckp tdur dia nyaman smlm n bngun pagi rasa bertenaga
yupz hehehe
smlm tu me sakit pinggang
after me mkn oste this morning pinggang dah tak sakit la"

Sesiapa yang belum cuba ostematrix Shaklee, better cuba. Tak rugi. Serius berbaloi.
 credit



Jika anda mahu mencuba vitamin Shaklee & mendapat harga istimewa dari saya? Boleh email saya di nuradhamansor@yahoo.com atau sms di 019-7987970. Konsultasi dan panduan pemakanan dan kesihatan akan diberikan percuma.