Wednesday, October 26, 2011

Pengakuan Hebat Ibu-ibu Menyusu Apabila Consume Ostematrix


Dah buat pesanan Set Eu-Four Pack daripada mana-mana distributor Shaklee Euphoria kesayangan anda?Jangan lepaskan peluang ini!

Alfalfa memang well-known selama ini sebagai milk-booster, namun ada sesetengah ibu yang terpaksa tak boleh ambil alfalfa atau yang dah ambil terpaksa stop alfalfa kerana beberapa sebab. So, apa alternatifnya?

Hasil kajian yang Euphoria dapati mereka berpuas hati dengan Ostematrix Shaklee!

Jom baca testimoni-testimoni ini. Anda pun perlu dapatkan sekurang-kurangnya sebotol Ostematrix hari ini!

Apa kata kita rehat2kan minda sambil baca beberapa testimoni mereka yang dah cuba OsteMatrix Shaklee ni..rugi kalo korang tak cuba tau!

 
testimoni credit to Norhanita
 
 
testimoni credit to Hanis
 
 
 
 
3 Perkara Penting Untuk Ibu-Ibu Yang Menyusukan Anak (ASAS) :
  • Pam secara konsisten setiap 3 jam sekali. Jangan sesekali tunggu sampai breast bengkak ya! Anda mengundang bahaya!
  • Minum air tidak kurang 3 liter sehari.
  • Doa yang berterusan. Happy. Positif.

Good Luck!




Jika anda mahu mencuba vitamin Shaklee & mendapat harga istimewa dari saya? Boleh email saya di nuradhamansor@yahoo.com atau sms di 019-7987970. Konsultasi dan panduan pemakanan dan kesihatan akan diberikan percuma.