Friday, November 25, 2011

Bila Konsisten...Pasti hasilnya UMMPPPHHHH!!!

Jom kita baca satu testimoni dari seorang warga Euphoria yang telah merasai perbezaan yang sangat ketara selepas mengambil Shaklee...





dan di bawah ni adalah sedutan dari blog beliau...

Alhamdulillah.. 
Suatu hari saya ada terbaca di dalam majalah tentang pentingnya vitamin ni.. Apalagi google la carik vitamin.. ehehe.. Lama jugakla dok baca testimoni sana sini pasal Shaklee ni dan alhamdulillah Allah telah bukakan pintu hati ini untuk mencuba vitamin Shaklee ni.. Nak tahu set apa yang saya cuba?? ehehe jeng...jeng...jeng...
.
.
.
.
ha.. ni la vitamin yg saya ambil..
Terus beli yg besar tu.. Saya beli set besar sebab biasanya untuk serasi dengan badan ambil masa 3 bulan camtu.. Yang besar ni boleh tahan sampai 4 bulan.. ehehe.. Alhamdulillah baru je consume dengan vitamin ni dalam seminggu dah ada orang tanya.. Sekarang pakai produk kecantikan apa ye??  Orang akan tanya produk kecantikan.. takde pulak yang tanya ada ambil vitamin ke?? ehehe..
Raya Haji baru ni pun family datang beraya di rumah saya.. Sama juga soalan.. Pakai apa sekarang?? ye la sebelum ni asyik tukar produk kecantikan je.. Asyik jaga luaran tp dalaman???? sebab tu mak,kakak tanya camtu.. Mungkin jugak sebab dah lama tak tengok.. Padahal masa tu baru seminggu je makan vitamin ni.. 
Sejak amalkan vitamin ni AIR menjadi teman setia saya.. sampai nk tido pun bawa masuk sebotol air ke dalam bilik.. hahaha.. Dalam kereta mesti ada air kosong..
Apa lagi... Jom sapa-sapa nak cantik diluar dan sihat di dalam..^_^

Sumber Asal


Jika anda mahu mencuba vitamin Shaklee & mendapat harga istimewa dari saya? Boleh email saya di nuradhamansor@yahoo.com atau sms di 019-7987970. Konsultasi dan panduan pemakanan dan kesihatan akan diberikan percuma.