Kekal Bertenaga di Usia 40an

Pn Nora, seorang ibu kepada 2 anak yang meningkat remaja, berusia 40-an dan merupakan rakan semakmal kak long. Pada asasnya beliau memang tiada apa-apa masalah kesihatan langsung namun memandangkan usia beliau yang sudah mencecah 40-an, beliau ingin mengambil beberapa suplemen yang membantu beliau dalam melaksanakan rutin harian beliau di tempat kerja mahupun di rumah. Almaklumlahkan, kadang-kadang bila kita dah semakin berusia, tahap tenaga kita agak berkurang walaupun semangat kita terus meningkat.

Beliau datang berjumpa kak long dan meminta pendapat. Pada mulanya kak long mencadangkan agar beliau mengambil vitamin yang asas iaitu Family Wellness Set namun memandangkan beliau hanya ingin mengambil yang berbentuk tablet/ kapsul sahaja maka beliau hanya mengambil:

i) Vitalea dengan Iron
ii) B-complex
iii) Vitamin C

Dalam masa dua minggu, beliau mengambil Shaklee, ternyata beliau berpuas hati sangat-sangat. Kerja beliau di dalam makmal memerlukan beliau bergerak ke seluruh kawasan kilang dan ini sememangnya memerlukan tenaga yang mantap...Selain itu, beliau turut sering keluar 'out-station' jika ada percubaan produk yang baru...dan ini juga memerlukan tenaga yang bukan sedikit..Ini antara komen yang beliau berikan pada kak long : "Adha, terima kasih sebab kenalkan akak pada Shaklee...memang terasa lain sangat badan ni..Sedap dan sentiasa bertenaga...Lepas ni akak nak cuba yang lain pula.."

Alhamdulillah syukur keran Pn Nora telah merasakan kelainan pada vitamin semulajadi Shaklee ni. Kak long suka bersembang dengan Pn Nora ni sebab banyak tips rumahtangga yang beliau kongsikan...dan antara sebab lain beliau mengambil Shaklee adalah kerana untuk menjaga keharmonian rumahtangga beliau...

Nak tau apa lagi produk Shaklee yang Pn Nora ambil..tungguuu...(ala-ala cerita bersambung la kan..)


Jika anda mahu mencuba vitamin Shaklee & mendapat harga istimewa dari saya? Boleh email saya di nuradhamansor@yahoo.com atau sms di 019-7987970. Konsultasi dan panduan pemakanan dan kesihatan akan diberikan percuma.

Comments

Popular posts from this blog

TIPS MENANGANI ANAK NAKAL

TIPS BERSEDEKAH LEBIH KREATIF

BALM SKEENZ - PENAWAR PENYAKIT KULIT