Shining dan Tegang????

Kepada mereka yang membaca entry kak long semalam...mengenai Pn Nora rakan semakmal kak long...

Hari ni kak long nak berkongsi satu lagi produk yang beliau amalkan dan beliau sangat-sangat suka dengan produk ini...bukan bermakna produk yang lain beliau tak suka..tapi yang ni the best for her..

Sedikit info berkaitan GLA COMPLEX:
GLA (Asid Linolenik Gama) digunakan oleh ramai wanita untuk memelihara kesihatan sepanjang kitaran haid setiap bulan. GLA merupakan sejenis asid lemak Omega-6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin – bahan berkesan berupa hormon yang membantu badan mengawalatur proses badan yang normal. Minyak benih bunga matahari adalah satu lagi sumber asid lemak Omega-6. Ia mengandungi vitamin E yang membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara integriti sel.1
  • Menggalakkan kesihatan semasa kitaran haid*
  • Menyokong sistem imun*

Ok, kita sambung pengalaman Pn Nora selepas beliau mengambil GLA ni ye...beliau mengatakan yang perjalanan menstrual beliau kini semakin teratur, jadual menstrual yang kucar kacir tidak lagi beliau alami...bukan itu sahaja, kulit wajah beliau kini semakin berseri-seri...kak long pernah membawa Pn Nora berjumpa dengan seorang pelanggan dan pelanggan tersebut memuji Pn Nora ni kerana kulit wajah beliau kemerah-merahan...ala-ala shining gitu...dan kulit beliau turut menjadi lebih tegang...Dan yang lebih menggembirakan beliau apabila suami beliau turut menegur perubahan positif beliau dan gembira..

Alhamdulillah, tiada perkataan lain yang mampu menunjukkan rasa syukur kak long...kak long turut gembira dengan perubahan beliau dan beliau merupakan pelanggan yang tidak banyak kerenah..senang berurusan dengan beliau..

Jadi jika anda di luar sana ingin kulit yang lebih sihat, shining dan glowing serta tegang..jom ler cuba GLA Complex ni..gerenti tak menyesal..Jika anda mahu mencuba vitamin Shaklee & mendapat harga istimewa dari saya? Boleh email saya di nuradhamansor@yahoo.com atau sms di 019-7987970. Konsultasi dan panduan pemakanan dan kesihatan akan diberikan percuma.

Comments

Popular posts from this blog

BALM SLEEPTIME - UNTUK ANAK SUSAH TIDUR DAN TAK LENA

TIPS MENANGANI ANAK NAKAL

BALM T RUB - PENYELESAI MASALAH KEMBUNG DAN SEMBELIT BAYI