Monday, January 16, 2012

Jom Banyakkan Susu...

Kak long ni memang suka je nak bercerita pasal makanan seimbang...almaklumla...teknologis makanan katanya...tapi sebenarnya bab-bab pemakanan ni semua orang wajib ambil tahu...sebab dari makanan yang kita ambillah...ia akan menentukan tahap kesihatan kita..kalau kita suka makan benda bergoreng...hati-hati dengan lemak dan kolesterol...tak pasal-pasal umur masih muda remaja tapi penyakut macam-macam dah menghinggap...

Kak long ni tak boleh diberi peluang bercakap...satgi membebel ala-ala mak nenek pulak kan...anyway, kak long nak berkongsi cerita salah seorang pelanggan grup kami berkaitan Set 3M yang beliau telah cuba...


Puan Siti Ainani telah mencuba set premium breastfeeding kami iaitu set Tripple M (3M) yang mengandungi

Set B - vitalea, b-complex, vitamin C dan Alfalfa
ESP - soy protein
Ostematrix @ kalsium magnesium



Komposisi susu ibu terdiri daripada peratusan air, protein, kalsium, lemak dan vitamin serta garam mineral...Pengambilan makanan yang berprotein dan berkalsium tinggi membantu badan dalam menghasilkan susu dengan lebih cepat namun ia harus diiringi dengan PENGOSONGAN PAYUDARA YANG KERAP.....perkara inilah yang membezakan hasil perahan seseorang ibu....Ingat ye...pengambilan vitamin memang tidak membanyakkan susu jika ibu tersebut malas nak mengosongkan payudara beliau....Tiada hasil tanpa usaha....Namun jangan dilupakan yang semua ini adalah salah satu usaha kita dalam memberi yang terbaik buat yang tersayang...Sentiasa bermunajat dan berdoa agar rezeki yang dikurniakan ini berterusan...


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


 Jika anda mahu mencuba vitamin Shaklee & mendapat harga istimewa dari saya? Boleh email saya di nuradhamansor@yahoo.com atau sms di 019-7987970. Konsultasi dan panduan pemakanan dan kesihatan akan diberikan percuma.