Saturday, February 25, 2012

Kisah Ayah..Omega dan Ostematrix

Setiap hari kak long pasti menelefon ibu kak long yang jauh di selatan..rasa rindu pula bila tak mendengar suaranya..dan sejak akhir-akhir ni ibu kak long suka merungut tentang ayah..Merungut kenapa ye...

Ayah kak long ni spesis yang tak boleh duduk diam...ada sahaja kerja yang ingin dibuatnya..tak kira berat atau ringan...tapi selepas buat tu, mulalah mengeluh kata lutut sakit la..pinggang lenguh la...jadi kepada siapa lagi nak dingadukan benda-benda ni kalau bukan kepada isteri tersayang merangkap ibu kak long :)..

Sebelum ni, kak long memang ada offer dia untuk belikan suplemen memandangkan tempat kerja ayah kak long ni 3 tingkat dan asyik turun naik tangga..tapi ayah kak long menolak..hehe...dia tak suka makan ubat..kalau demam pun, amatla susah nak minta dia makan ubat yang doktor bagi..

Tapi senario di atas telahpun berubah...

Sejak kak long mengeposkan OMEGA GUARD dan OSTEMATRIX...kini hanya senyuman di bibir ayah...walaupun pada mulanya ibu kak long memaksa dia makan tapi sekarang tak perlu lagi...ayah kak long kini semakin cergas dan tiada lagi rungutan tentang sakit-sakit atau lenguh-lenguh sendi..Malah ayah kini dah pandai bagitau kak long bila suplemen ayah dah habis... Alhamdulillah..sebagai anak kak long bersyukur sekurang-kurangnya kak long masih diberi peluang untuk menggembirakan hati kedua-dua ibu dan ayah...

Semoga doa mereka berterusan buat kak long dan kak long sentiasa mendoakan kesejahteraan mereka di dunia mahupun di akhirat...

Semua testimoni di atas adalah sekadar perkongsian dan hasil setiap vitamin berbeza mengikut individu

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease**

Jika anda mahu mencuba vitamin Shaklee boleh email saya di nuradhamansor@yahoo.com atau sms di 019-7987970. Konsultasi dan panduan pemakanan dan kesihatan akan diberikan percuma.