Thursday, February 9, 2012

SHAPE UP PROGRAMME ~ Set Yang HOT, HOTTER & HOTTEST

Tajuk kat atas tentu membuatkan korang tertanya-tanya kan...Set apa yang HOT, HOTTER & HOTTEST tu ye...

Tak lain tak bukan...SET PENGURANGAN BERAT BADAN alias SLIMMING SET...

Wah..bila menulis mengenai SLIMMING SET ni tentu ramai yang tertanya-tanya..ada ke produk Shaklee yang membantu dalam pengawalan berat badan...Jawapannya..ADA!

Dalam Shaklee..Ia lebih dikenali dengan SHAPE-UP PROGRAMME..

Apa yang terkandung di dalam SHAPE-UP PROGRAMME...

i) Lecithin ~ Bertindak sebagai emulsifier..lemak dalam badan akan dicairkan dan membentuk 'bile' yang memudahkan proses pembuangan dilakukan



ii) Herblax ~ Bertindak sebagai agen detox di bahagian usus...Mengandungi daun senna yang digunakan sejak zaman dahulu sebagai julap semulajadi



iii) Cinch Shake Mix ~ Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda. 


iv) Cinch Energy Tea Mix ~ satu campuran teh eksotik putih, merah dan teh hijau Matcha (satu teh hijau bagi istiadat ulung Jepun). Taurina, kajian secara meluas untuk meningkatkan ketahanan badan dan tenaga. Pilihan yang terbaik untuk menggantikan manisan dan kopi bagi mengekalkan kecergasan tubuh.


Pengambilan yang konsisten dan mengikut jadual yang betul akan membantu anda mendapatkan kembali berat badan dengan BMI yang lebih sihat.

Semua testimoni di atas adalah sekadar perkongsian dan hasil setiap vitamin berbeza mengikut individu 

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease**

Jika anda mahu mencuba vitamin Shaklee boleh email saya di nuradhamansor@yahoo.com atau sms di 019-7987970. Konsultasi dan panduan pemakanan dan kesihatan akan diberikan percuma.