Tuesday, August 28, 2012

TURUN 8KG dalam masa SEBULAN

Wah..sejak naik cuti raya ni...galak kak long bercerita tentang program PENURUNAN BERAT BADAN...

Sebenarnya teruja bebeno ni sebab kak long sendiri mengalami KENAIKAN BERAT sejak bulan PUASA lagi...orang lain bulan puasa turun, tapi kak long bulan puasa, naik berat...macamana tu ye...

Ni semua gara-gara tak boleh tinggal nasi walau sebutir pada bulan puasa yang lepas... biasanya kak long akan pastikan kak long makan nasi sekali sahaja (memadai masa sahur)...tapi yang berlaku sebaliknya...kak long bantai amik nasi 2-3 kali (berbuka, bermoreh dan lain-lain waktu sebelum tidur)... kemudian lepas amik nasi..baring-baring dan terus tidur...nah hasilnya...ukuran badan mula la lari...bukan senang nak kejor yeop...

Jadi selepas raya ni, aim kak long nak pakai baju-baju raya tahun-tahun lepas (baju muat tapi tang kain hmmmm...) Oleh sebab itulah kak long nak berkongsi dengan korang semua testimoni kawan-kawan kak long yang dah berjaya menurunkan berat badan mereka dengan DIET ATKINS + VITAMIN SHAKLEE...



Nampak gayanya...ATKINS kak long perlu dilakukan secepat mungkin... Jom kita berDIET ATKINS + PUASA + SUPLEMEN SHAKLEE... Moga-moga raya haji nanti, baju-baju lama dapat dipakai semula.. Amin...

Korang-korang semua, jom ler kita KURUS DAN SIHAT.... 

Semua testimoni di atas adalah sekadar perkongsian dan hasil setiap vitamin berbeza mengikut individu

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Jika anda mahu mencuba vitamin Shaklee boleh email saya di nuradhamansor@yahoo.com atau sms di 019-7987970. Konsultasi dan panduan pemakanan dan kesihatan akan diberikan percuma.