Monday, September 24, 2012

I Luv ViViX

Antara salah satu produk Shaklee... kak long memang suker sangat dengan VIVIX. Selain mudah diminum, kesannya tu yang BEST tu...

Ok, kat bawah ni antara apa yg kak long rasa selepas beberapa bulan mengambil VIVIX secara konsisten..

~ no more period pain... sebelum ni ada mild period pain
~ period datang dengan begitu lancar dan memang tetap
~ complexion kulit lebih sekata (tiada lagi tona yang tak sekata ye..)
~ warna kulit lebih kemerahan (i loike sangat yang ni)
~ jerawat memang segan nak singgah (tengah tunggu kulit ni jadi flawless tanpa parut lagi - yang ni ambik masa, jadi kena sabar la ye..)
~ tiada lagi mood swing - jadi lebih positif di sini (kuasa minda turut main peranan)
~ kesihatan dan kehidupan seks yang lebih baik (normal untuk ibu yang menyusu merasa dingin kan tapi kalau anak dah besar, masih dingin juga...kenalah ambil sesuatu untuk hangatkan kembali..dan untuk kak long VIVIX adalah penyelesaiannya)
~ kak long mengambil lecithin dan omega secara berselang untuk menurunkan berat dan VIVIX membantu mempercepatkan proses itu..
~ kak long senang kena batuk dan selsema dan adakalanya hampir kena asma...alhamdulillah, VIVIX membantu kak long

dan ini kesan terbaru...

~ power kerabunan dan kesilauan kak long menurun dengan agak banyak...kalau dulu sebelah kiri power mata adalah 625 dan silau 1.75 tapi sekarang power adalah 475 dan tiada lagi silau...bagi belah kanan pula, power dahulu 550 dan silau 1.25 tetapi kini power 325 dan silau 1.00. Alhamdulillah syukur...(baru terfikir nak buat LASIK, hopefully dengan VIVIX ia membantu)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

So ini antara kesan HEBAT yang kak long dapat selepas mengambil VIVIX... Dan VIVIX merupakan antara produk yang sangat disarankan...kalau kita tengok kesan-kesan yang kak long terima, ia tak menumpu pada satu-satu anggota sahaja tetapi ia lebih menyeluruh...apatah lagi VIVIX sememangnya MEMPERBAIKI DNA.

CUKUP DENGAN 1 SUDU TEH SEHARI!!! 
Mudah dan ringkas untuk mereka yang sering on the move seperti kak long :)

~ Sesungguhnya SHAKLEE hanya sebagai salah satu USAHA...Hanya ALLAH jua MAHA PENYEMBUH~

Berminat nak mencuba produk Shaklee?

Hubungi saya
 ~ Nur Adha Mansor
 ~ Shaklee ID: 852417
 ~ sms|whatsapp: 019-7987970
 ~ Emel: nuradhamansor@yahoo.com