Tuesday, December 18, 2012

Kenapa ANDA perlu Jatuh Cinta dengan SHAKLEE COLLAGEN POWDER?

Sebelum hamil, kak long dah mula mengamalkan Shaklle Collagen Powder ni ala produk paling hot bulan ni...sempat la amik 2 kotak...

Kak long memang tak pernah lagi amik apa-apa produk berunsurkan kolagen tapi sejak Shaklee melancarkan produk berunsurkan kolagen ni...berkobar-kobar kak long nak mencuba.



Kalau kak long yang first time mencuba kolagen ni dah jatuh cinta..kenapa pula anda tidak...

Inilah dia SEBAB-SEBAB ANDA PERLU JATUH CINTA dengan Shaklee Collagen Powder ni?

1- Kolagen Shaklee, bahan utamanya ialah 4,000mg Kolagen drpd ekstrak sisik ikan merah (RSS Collagen) yg berkualiti tinggi

2- Di lengkapi dgn 7 bahan aktif lain yg meningkatkan penyerapan, kesan keanjalan dan bertindak sebagai antioksidan. 7 Bahan aktif itu ialah :

♥ Kolagen ikan: Membekalkan elastin bagi mengekalkan kulit lebih anjal

♥ Ekstrak kulit kerangan laut : mengandungi glukosamina sebagai pelincir bg sendi, menghidrat mata, & melegakan ketidak selesaan mata

♥ Lactobacillus acidophilus: Meningkatkan penyerapan kolagen

♥ Ekstrak biji Camellia Japonica: Mengandungi asid oleik dan isoflavon. Membekalkan nutrisi dan penghidratan

♥ Ekstrak Pfaffia: Merawat rambut gugur, ketidakseimbangan hormon, dan meningkatkan tenaga batin. Meningkatkan prestasi dan tenaga,

♥ Vitamin C: Menggalakkan pengeluaran kolagen dan menentang radikal bebas.

♥ Vitamin B2,B6: membekalkan tenaga yang penting dalam proses pengeluaran kolagen didalam sel tubuh

3- Terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu*

♥ Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
♥ Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
♥ Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
♥ Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
♥ Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
♥ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
♥ Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
♥ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
♥ Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan

Faedah tambahan :: menyokong kesihatan sesendi dan menguatkan tulang.Membantu mengekalkan otot di dlm mata supaya lembut.

4- Molekulnya sangat ringan, hanya 1,000 Dalton, maka lebih mudah diserap oleh badan kita.


So..korang-korang kat luar sana..ni lah masanya nak mencuba. Harga runcit sekotak RM298 namun ada promosi meletup bulan ni... Rugi kalau tak beli..

Berminat nak mencuba produk Shaklee?

Hubungi saya
~ Nur Adha Mansor
~ Shaklee ID: 852417
~ sms|whatsapp: 019-7987970
~ Emel: nuradhamansor@yahoo.com