Monday, December 31, 2012

Muka berseri-seri dengan ESP & Set Kecantikan Kulit Shaklee

Hari ni hari terakhir 2012...

Alhamdulillah Allah masih memberi peluang pada kita semua untuk terus menghambakan diri kepadaNya... 
Promo SHAKLEE COLLAGEN POWDER dah pun tamat.. Alhamdulillah dan PROMO JANUARI pun dah menjelma :) tapi kak long tak nak cerita PROMO JANUARI dulu...
Hari ni kak long nak share dengan u olls semua satu testimoni dari salah seorang pelanggan tetap Shaklee...

Beliau mengambil Set Kecantikan Kulit / SET D Shaklee 2 bulan dan baru sahaja mengambil ESP 3 minggu.
Tengok hasilnya.... KULIT YANG GEBU DAN CERAH!!!
Dan BONUS yang beliau dapat selain kulit yang gebu adalah TENAGA YANG BERPANJANGAN...
2 dalam 1 kan hasilnya...



Siapa kata tanpa colagen, kulit tak boleh cantik hehehe..
Alternatif untuk Collagen adalah SET D dan ESP

Jom kita semak apa yang ada dalam SET D..

Kandungan Vitamin SET D:
B complex
~ B untuk kecantikan
~ Mengandungi riboflavin yang juga dikenali sebagai vitamin kecantikan
~ Mengurangkan masalah kulit berminyak, whitehead, blackhead, parut jerawat dan keadaan kulit kering
~ antistress, stress membuatkan kulit wajah kita lebih mudah kusam dan berkedut.

Vitamin C
~ mengandungi kolagen yg membantu mengekalkan keanjalan kulit wajah.
~ anti-oksida yang baik yang dapat memelihara kulit wajah daripada radikal bebas (agen yang mempercepatkan penuaan)
~ membantu mempercepatkan penyembuhan sel akibat luka menjadikannya lebih sekata, cerah dan berseri.

Vitamin E
~ sumber antioksidan diperkayakan dengan ekstrak biji anggur
~ memudarkan parut jerawat
~ melambatkan penuaan, mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
~ membantu penyerapan oksigen bagi mengekalkan kesegaran kulit

Jika anda mengalami masalah jerawat/jeragat yang agak kronik sangat digalakkan untuk add on ESP n GLA

ESP
~ sumber protein yang lengkap dengan 9 asid amino yang diperlukan badan
~ makanan asas sel-sel badan
~ apabila sel-sel badan kita sihat, penyerapan zat dan nutrien menjadi lebih mudah

GLA Complex
~ menyeimbangkan hormon yang mempunyai pengaruh besar terhadap keadaan kulit wajah seseorang seperti contoh masalah jerawat mahupun jeragat

Pengedar Sah Shaklee

~ Nur Adha Mansor
~ Shaklee ID: 852417
~ sms|whatsapp: 019-7987970
~ Emel: nuradhamansor@yahoo.com