,

Kenapa SHAKLEE? Bahagian Kedua

Jika sbelum ini kak long dah berkongsi dengan kalian kenapa kak long memilih Jenama Shaklee sebagai JENAMA PILIHAN SUPLEMEN kak long,

Di bahagian kedua ini pula kak long nak berkongsi KENAPA KAK LONG PILIH SHAKLEE SEBAGAI SUMBER PENDAPATAN KEDUA?

Sebelum ni memang kak long dah mendengar pelbagai jenama sama ada tempatan mahupun antarabangsa berkaitan NETWORKING MARKETING. Ramai teman seuniversiti mengajak kak long bersam-sama mereka menceburkan diri dalam MLM ni. Kak long sememangnya mempunyai latar belakang keluarga yang berniaga. Dari arwah datuk dan nenek kak long lagi, mereka dah mengusahakan kedai runcit di kampung dan bila berpindah ke bandar, mereka turut mebawa perniagaan barangan runcit mereka bersama (ni belah ayah kak long). Arwah datuk kak long belah mak pula mempunyai sebuah kedai buku. Jadi sememangnya kak long tak dapat lari dari jiwa berniaga ni. Cuma mungkin masa yang belum sesuai ketika itu.

Bagaimana kak long boleh berminat? Ia bermula apabila teman-teman sepejabat melihat perubahan dari faktor kesihatan dan kecergasan kak long ketika kak long mula mengambil suplemen Shaklee. Kak long mula mencari-cari lebih banyak maklumat berkaitan produk ketika itu. Dan kak long mula menelefon seorang sahabat iaitu kak N pemilik anakkuwiraku.com berkaitan perniagaan ini.

Yang istimewanya bersama Kak N, kami golongan wanita sahaja yang berkecimpung dalam biz online ini dan ada grup khusus yang mana coaching dan mentoring secara online diadakan. Ia sangat fleksibel dan kita boleh sesuaikan dengan masa dan keadaan kita.

Bercakap mengenai kelebihan AHLI SHAKLEE pula, Shaklee menawarkan:

i) PROGRAM GANJARAN TUNAI
~ jualan sendiri dan kumpulan (bonus setinggi 21%)
~ bonus kepimpinan (sehingga 6 peringkat)
~ Insentif Koordinator (sehingga 1.5%

ii) PROGRAM KERETA

iii) PROGRAM KONVENSYEN/ INSENTIF


Kalau u olls nak tau lebih lanjut berkaitan bonus-bonus di atas boleh hubungi nombor di bawah...

Yang lebih menariknya dalam Shaklee, ia tak mengira siapa di atas dan siapa di bawah...Jika anda gigih berusaha anda yang layak mendapat habuannya. Sistem yang lebih adil membuatkan lebih ramai orang yang akan setia menjual kerana inginkan ganjaran yang lebih besar. Nak tau income kak long.. Biarlah rahsia... Yang pasti JUTAWAN MUSLIMAH pasti direalisasikan..Amiin...

Berminat nak mencuba produk Shaklee?

Hubungi saya Pengedar Sah Shaklee Anda

~ Nur Adha Mansor
~ Shaklee ID: 852417
~ sms|whatsapp: 019-7987970
~ Emel: nuradhamansor@yahoo.com
Share: