Saturday, July 6, 2013

Terus Bertenaga Semasa Berpantang Dengan SET BERPANTANG SHAKLEE

Hari ni dah masuk hari ke 22 kak long berpantang... Alhamdulillah, sepanjang tempoh berpantang ni tugasan harian kak long dipermudahkan..

Lawatan dari sahabat-sahabat sepejabat mahupun sahabat-sahabat Shaklee menceriakan hari-hari kak long.. Antara komen-komen yang sering dilemparkan...

Kak long nampak cergas
Kak long nampak bertenaga dan tak macam orang berpantang
Wajah dan kulit kak long nampak bermaya dan tidak pucat
Kak long lebih ceria

Apa rahsianya?

Nak tau ke apa rahsia kak long? SHAKLEE lah rahsianya... Kak long mengambil SET BERPANTANG Shaklee seawal hari pertama bersalin... Vitamin pertama yang kak long makan adalah OSTEMATRIX... Maklumlah kan, keletihan meneran dan bersalin menyebabkan urat-urat badan dan sendi-sendi sakit dan lenguh di sana sini...

Kemudian, kak long mengambil VITALEA, B COMPLEX dan VITAMIN C... Vitamin C ni dah ibarat gula-gula bagi kak long... sejak mengandung lagi, bila tekak rasa nak makan benda masam-masam maka VITAMIN C lah penggantinya...

ZINC kak long amik pada malam kedua bersalin...

Apa fungsi Zinc? Zinc membantu menyembuhkan luka dengan lebih cepat. Apatah lagi ZINC COMPLEX Shaklee yang turut mengandungi Kalsium yang membantu memperbaiki otot dan sendi...

Jadi semua vitamin yang kak long sebutkan kat atas terdapat dalam SET BERPANTANG SHAKLEE kecuali OSTEMATRIX... tapi u olls masih boleh add on OSTEMATRIX bila order SET BERPANTANG SHAKLEE...

Berminat nak mencuba produk Shaklee?

Hubungi saya Pengedar Sah Shaklee Anda

~ Nur Adha Mansor
~ Shaklee ID: 852417
~ sms|whatsapp: 019-7987970
~ Emel: nuradhamansor@yahoo.com