RESVERATROL + REJUVETROL = VIVIX TERBAIK!!!

Salam sayang

Sebelum ni kak long ada berkongsi berkaitan RESVERATROL dari tumbuhan polyganum cuspidatum iaitu salah satu bahan yang digunakan untuk menghasilkan VIVIX.

Tapi tahukah anda, dengan penambahan REJUVETROL dari ANGGUR MUSCADINE menjadikan VIVIX bertindak 10x lebih baik berbanding jika hanya resveratrol sahaja diambil.

RESVERATROL + REJUVETROL = VIVIX

Jom kita kenal dengan ANGGUR MUSCADINE/ MUSKAT ni

muscadine grapes vivix

Anggur muscadine adalah anggur liar yang mempunyai 20 kromosom. Lazimnya anggur lain hanya mengandungi 19 kromosom sahaja.

Oleh kerana pasangan tambahan kromosom ni, ia menyediakan lebih banyak faedah kesihatan termasuk fungsi imun yang tinggi dan antioksidan terbaik. Malah, kandungan kompaun polifenol dalam buah muskat adalah 40 kali ganda lebih tinggi daripada yang terdapat dalam wain merah

Saiz anggur ini mempunyai buah yang besar iaitu sekitar 5cm, sebesar bola golf atau sebiji plum, dan hidup di kawasan ekstrem, menjadikan ia mengandungi banyak polifenol dan resveratrol. Ia juga mengandung asid ellagik, (sejenis polifenol yang tiada dalam anggur jenis lain) Asid ellagik mempunyai peranan dalam menghentikan bahan kimia penyebab kanser, juga anti virus dan anti bakteria.

Ia sudah lama menjadi hidangan masyarakat di benua Amerika dan Eropah, dikatakan mula dinikmati secara komersial di zaman Mesopotamia (di antara negara Turki dan Iran).

Harganya agak mahal dan mencecah ratusan ringgit untuk sebiji anggur muskat ini. 

Namun kini, dengan adanya penyelidikan dari Shaklee maka terhasillah VIVIX, maka kita dapat nikmati kebaikan anggur muscadine atau muscat ini di dalam satu botol yang mudah dan penuh kebaikan . 
Berminat nak mencuba produk Shaklee? Hubungi saya Pengedar Sah Shaklee Anda

~ Nur Adha Mansor
~ Shaklee ID: 852417
~ sms|whatsapp: 019-7987970
~ Emel: nuradhamansor@yahoo.com

Comments

Popular posts from this blog

TIPS MENANGANI ANAK NAKAL

TIPS BERSEDEKAH LEBIH KREATIF

SEMBELIT - MASALAH KEBANYAKAN ORANG TERMASUK BAYI