Tuesday, December 31, 2013

Rangkaian SHAKLEE Kak Long

Salam sayang

Wah...hari pertama CUTI SEKOLAH dah bermula...tentu ibu bapa kat luar sana dah mula mencari-cari tempat bercuti... almaklum nak reward anak-anak, masa ni lah kan...

In shaa Allah kak long sekeluarga akan pulang ke kampung halaman di Batu Pahat dan Mersing bermula Khamis ni (21/11/2013). Balik untuk majlis akikah puteri kak long (si comel HANIS) dan memeriahkan majlis menyambut menantu adik ipar kak long di Mersing pada 23/11/2013. Sesiapa yang berada di Mersing, bolehlah calling2 atau sms kak long... Jemput ke majlis tu nanti.

Mungkin kalian juga ada merancang nak pulang ke kampung dan pada masa yang sama, nak mencari Shaklee di kampung halaman kan...  Jadi di sini kak long nak bagitau kat korang di luar sana kat mana korang boleh cari rangkaian produk  Shaklee..

Pastinya hanya di RANGKAIAN KAK LONG

1) Radhiah Rahim


Lokasi: Shah Alam
Blog: http://fadrafa.blogspot.com/
FB: https://www.facebook.com/diey.ziah?fref=ts
sms/whatsapp: 019-7578554

2) Siti Muhaini


Lokasi: Manjung
Blog: http://cahayavitamin.blogspot.com/
FB: https://www.facebook.com/anie.arie.3
sms/whatsapp: 019-582 1686

3) Sarimah Mohd

Lokasi: Sitiawan
sms: 013 7778971
whatsapp: 011-11178071

4) Nurul Aqilah

Lokasi: Taiping
Blog: http://mamaqiqishoppe.blogspot.com
sms/whatsapp: 012 5990907

5) Siti Maisarah / Raqib



Lokasi: Sg Koyan
Blog: http://meraudhah.blogspot.com/
FB: https://www.facebook.com/mai.raqib
sms: 017-9195422

6) Norhidayu Ibrahim

Lokasi: Kuala Lumpur
FB: https://www.facebook.com/ayu.ibrahim.5
sms/whatsapp: 012 -2267139

vii) Che Rozah Che Lah


Lokasi: Manjung
FB: https://www.facebook.com/seri.anggun.96
sms/whatsapp: 012-2072864

7) Asmaa' Harun


Lokasi: Manir, Kuala Terengganu
FB: https://www.facebook.com/asmaa.harun
sms: 013-9717214

8) Zaza Rainoe Abd Rahim


Lokasi: Johor Bahru
FB: https://www.facebook.com/zaza.rahim.3
sms: 017-7130408

9) Nurfatihah Fadzil


Lokasi: Manjung
FB: https://www.facebook.com/fa.medicinegal
sms: 013-5305090

10) Mohd Fadlly Jumadi


Lokasi: Pulau Carey / Shah Alam
FB: https://www.facebook.com/mohdfadlly.jumadi
sms/whatsapp: 012-6413110

11) Hidayah Abdullah

Lokasi: Putrajaya
FB:https://www.facebook.com/hidayah.ab
sms: 012-6449039

12) Sarina Abd Razak

Lokasi: Manjung
FB: https://www.facebook.com/na.amir.12


Ini adalah sebahagian dari rangkaian kak long... korang boleh terus pm menerusi facebook mereka atau hubungi mereka melalui sms atau whatsapp.

In shaa Allah ada beberapa lagi yang akan kak long masukkan dalam senarai ni.

Korang kat luar sana nak join Rangkaian Kak Long? Jom ler... jangan tunggu lama-lama...rugi..

 

Berminat nak mencuba produk Shaklee?

Hubungi saya Pengedar Sah Shaklee Anda

~ Nur Adha Mansor
~ Shaklee ID: 852417
~ sms|whatsapp: 019-7987970
~ Emel: nuradhamansor@yahoo.com