Tuesday, February 18, 2014

Jual Shaklee Online

Kak long sangat sayang dengan Shaklee. Satu-satunya biz yg paling lama kak long pernah buat. Alhamdulillah ia merupakan langkah yang sangat bijak bila kak long membuat keputusan untuk berniaga Shaklee. Apatah lagi secara online.
 
Kak long memulakan biz ni 3 tahun yang lepas. Dulu lebih sukar sebab nak buat order kena fax atau Emel atau telefon. Tapi kini order pun dah boleh buat secara online. Mudah kan. Hanya klik klik je dah siap buat order. Tunggu sehari dua, barang pun sampai. Syukur segalanya dah dipermudah sekarang ni.

Bab coaching moaching pula juga semakin mudah. Dengan adanya Facebook, whatsapp, telegram dan lainnya maka meeting atau perjumpaan tidak lagi memerlukan tempat tertentu ataupun waktu tertentu. Webinar boleh diadakan pada bila-bila masa malah ahli yang terlibat pun boleh ada di mana-mana, nak buat apa2 kerja pun boleh. Mudah kan.

sebab mudahnya berShaklee lah, maka kak long masih terus setia. Produk yang bagus, pelan pemasaran yang adil dan ganjaran yang sangat mantap merupakan daya penarik untuk terus berbiz Shaklee.

Anda di luar sana nak bersama-sama kak long membina empayar Shaklee? Hubungi je kak long di 019-7987970.