Thursday, April 17, 2014

WAHM SATU IMPIAN

Salam sayang

Ada yang bertanya pada kak long apa sebenarnya yang kak long nak dalam hidup, nak duit banyak ke sebab sibuk je buat side income walaupun dah bekerja di salah sebuah konglomerat terkemuka di Malaysia ni.

Duit banyak atau harta banyak tak bererti jika kita masih tiada pilihan dalam hidup.

Pilihan yang kak long maksudkan di sini adalah pilihan untuk sentiasa di samping anak-anak dan suami tanpa perlu pening-pening memikirkan bila nak amik cuti, tiada orang cover bila cuti, tak boleh amik cuti panjang...hmmm tu baru masuk bab cuti.

Tak masuk lagi bab anak-anak sakit... memang kebebasan waktu sangat terbatas jika masih terus makan gaji.

Sebab itulah kenapa kak long menceburkan diri dalam biz MLM ni, syukur dipertemukan dengan Shaklee yang boleh dibuat secara online dan offline. Ini merupakan titik tolak untuk kak long mencapai impian untuk menjaga anak-anak di rumah di samping menjana ekonomi membantu suami.

Bila tu ye.. In shaa Allah sebenarnya kak long sedang menuju ke arah itu... Tengah menunggu rumah yang dibeli siap (sebab ini syarat utama en suami). Jika ikut perancangan, akhir 2015 in shaa Allah rumah tu sudah boleh diduduki dan bolehlah kak long menghantar surat ...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Berminat nak mencuba produk Shaklee?

Hubungi

  Perunding Kesihatan Shaklee Anda!!