Wednesday, September 17, 2014

Herbal Blend Multi Purpose Cream pengganti Losyen

Salam sayang 

Korang ada tak mengalami kekeringan kulit terutamanya di tumit, buku lali dan siku.

Itu antara tempat-tempat biasa kulit kering... Sebelum mengenali Shaklee, kak long memang akan standby sebotol losyen (biasanya losyen bayi lah) untuk pastikan yang kulit kak long sentiasa lembap.

Setiap pagi dan malam memang kak long tak pernah gagal meletak losyen..maklum nak kulit selembut bayi katanya...

Tapi sekarang ni kak long tak bergantung pada losyen lagi... Alternatifnya, kak long gunakan Herbal Blend Multipurpose Cream (macam gambar kat bawah ni). Produk ini sangat hot item sehingga bila ia dibuka untuk jualan, tak sampai sehari dah pun habis stok..

So jika korang di luar sana mencari-cari produk yang berasaskan tumbuhan dan semulajadi tanpa paraben... Apa kata korang semua cuba Herbal Blend Multi Purpose Cream dari Shaklee ni... Pasti tidak menyesal

Kak long masih ada beberapa tiub krim ni...kalau nak cuba hubungi je nombor di bawah tu.. Cepat sebelum terlambat







Nur Adha @ Kak Long
Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut
019-7987970