Tuesday, September 2, 2014

SHAKLEE DOUBLE PROMOTION


Dah masuk bulan baru tentu ramai nak tahu apa promosi terbaru dari Shaklee. 
Kak long dah upkan cover profile kak long yang baru di FB jadi jika anda pengikut setia kak long rasanya dah tahu apa prmosi bulan ni

Buat yang masih belum tahu... September bulan yang sangat mengujakan... Kenapa?
Sebab SEPTEMBER 2014 ni Shaklee umumkan 
2 PROMOSI BERJALAN SERENTAK

Apa PRODUK PROMOSI tu? 



Nak tambah keterujaan korang... 
Untuk PROMOSI MEALSHAKES... ia akan berlangsung 2 bulan berturut-turut... Maksudnya PROMOSI MEALSHAKES berlangsung pada SEPTEMBER & OKTOBER 2014.

Seronok kan...

Jadi tunggu apa lagi... Moh le kome cepat ngorder nye...