Ostematrix Penguat Tulang

Salam sayang buat semua pembaca kak long...

Jumaat lepas sempena cuti Maal Hijrah, ibu dan ayah kak long turun ke Manjung nak menjenguk anak sulung mereka ni...

Jadi pada hari Sabtu tu, kak long bawalah mereka meronda-ronda sekitar Manjung.. Kebetulan ada barang dapur yang nak dibeli, kami singgah ke AEON Jusco Manjung

Tak tersangka Anlene sedang mengadakan prmosi dan pada masa yang sama membuat pemeriksaan percuma ketumpatan tulang. Tanpa melengahkan masa, kak long serta ibu dan ayah pun turut serta..

Keputusannya... Ibu kak long mempunyai ketumpatan tulang yang paling bagus dan berada di Zon Rendah Risiko Osteoporosis. Kak long? Kak long pula berada pada Zon Risiko Sederhana Osteoporosis (peringatan buat diri sendir: Jangan culas makan Ostematrix ye kak long hehehe)

Apa rahsianya?

Sejak beliau muda lagi, ibu kak long adalah peminum setia susu sekurang-kurangnya 1 gelas sehari..Malah sehingga kini, ibu kak long masih mengamalkan minum 1 gelas susu Omega Plus setiap pagi. Malah sejak kak long mengenali Shaklee... OSTEMATRIX merupakan produk paling konsisten diambil oleh ibu kak long walaupun beliau masih minum susu, namun pengambilan Ostematrix setiap hari sebelum tidur adalah perkara wa

Ingat ye.. Osteoporosis datang dengan senyap tanpa ada tanda-tanda.. Justeru, kitalah yang kena sentiasa beringat sedari muda untuk memastikan bekalan kalsium mencukupi bukan sahaja untuk tulang malah gigi dan otot juga.

Ostematrix sesuai untuk mereka yang alah pada susu dan merupakan alternatif terbaik kerana ia lengkap dengan Magnesium dan Vitamin D.

Nur Adha @ Kak Long
Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut
019-7987970

Comments

Popular posts from this blog

BALM SLEEPTIME - UNTUK ANAK SUSAH TIDUR DAN TAK LENA

TIPS MENANGANI ANAK NAKAL

BALM T RUB - PENYELESAI MASALAH KEMBUNG DAN SEMBELIT BAYI