Friday, November 7, 2014

Ikan Stim Pelam Asam Boi

Sekarang ni kan tengah trending PELAM ASAM BOI...kak long pun tak lepaskan peluang mencuba dari salah satu seller online di Manjung ni

Wah...memang sedap sehingga menjilat jari kaki...yang bestnya seller ni siap buat option lagi untuk customer...yang tak pedas, pedas atau extra pedas... Macam ni baru best..seller yang memahami kehendak pelanggan.

Ihsan google

Jadi tengahari tadi sambil dok belek-belek resipi, tertiba terpandang la separuh lagi balang pelam asam boi ni dok bertapa dalam peti ais kak long... Kebetulan ikan yang dah kak long keluarkan adalah ikan siakap...maka terhasillah IKAN STIM PELAM ASAM BOI

Ihsan google

Masuk je rumah, anak sulung kak long dah bertanya...ibu masak apa...sedapnye bau...  Anas ni memang susah nak makan ikan...Tapi Alhamdulillah, resipi kak long tengahari ni nampaknya menggamit selera dia, anak dan ayah bertambah-tambah hari ni... Sedap sangat lah tu ye...

**hari ni entry santai-santai ye.... Esok nak ke Bengkel Nutrisi Shaklee... Nak menimba ilmu

Nur Adha @ Kak Long
Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut
019-7987970