Wednesday, April 15, 2015

Krim Pelbagai Guna - HERBAL BLEND CREAM

Assalamualaikum

Apa khabar anda semua hari ni? Alhamdulillah..syukur kami sekeluarga diberi rezeki kesihatan yang baik...semoga kalian juga begitu

Kak long nak tanyalah..khusus untuk mereka yang berada di dapur, selalu tak tangan korang kering dan menggelupas selepas mencuci pinggan mangkuk periuk belanga bagai...

Tangan kak long ni boleh dikategorikan sebagai sensitif..bila tersilap sabun pencuci, boleh jadi gatal-gatal atau kering dan luka-luka... Macam gambar kat bawah ni la...
Jadi setiap kali lepas kerja mencuci siap...losyen tangan wajib kak long pakai untuk elak ia menjadi lebih teruk.

Ihsan google

Sebelum mengenali Shaklee, kak long gunakan aje losyen bayi yang biasa di pasaran tu. Nampak kesan positif...Namun selepas mengenali Shaklee, kak long mencuba pula HERBAL BLEND CREAM yang pada asasnya adalah dari bahan semulajadi dan herba...ye ianya terbukti bagus untuk melembapkan kulit dan sangat bagus untuk ruam

Kak long pakai setiap kali lepas mencuci pinggan dan sebelum tidur. Ianya tak berminyak dan kulit terasa ringan..berbanding dengan losyen lain yang agak "berat & berminyak", Herbal Blend Cream memang best bila kita memakainya..

Antara kebaikan Herbal Blend Cream

Bila dah mula gunakan Herbal Blend Cream ni,.memang tak tengok ke belakang dah....Setiap hari tanpa culas krim ni lah peneman setia...

Sekarang ni bukan kak long je yang pakai.. En suami pun pakai juga...bukan nak licinkan kulit tapi ia mampu memberi kelegaan pada otot yang lenguh atau badan yang sakit-sakit... Setiap kali selepas bersukan, en suami pasti menyapu krim ni di bahagian kaki dan tangan beliau, ia lebih menyegarkan.

Anak-anak kak long pun tak terlepas dari menggunakan krim ni...Gigitan nyamuk dan semut bukan masalah buat mereka...Sekadar sapukan nipis di bahagian yang terkena gigitan, ia pasti lega dengan cepat...

HERBAL BLEND CREAM ~ TEMAN KAMI SEISI KELUARGA

Teman anda?

Hubungi saya

Nur Adha @ Kak Long
Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut
019-7987970