Wednesday, May 20, 2015

ALFALFA SHAKLEE

Salam sayang 

Sekarang ni dah macam-macam benda nak diviralkan. Banyak-banyak suplemen.. Kak long rasa SHAKLEE antara produk yang HOT dan selalu jadi mangsa VIRAL

Takpe...macam yang selalu orang kata.. Produk yang bagus dan berkesan memang selalu jadi mangsa... Yang penting Pengedar Shaklee harus menambah lagi ilmu mereka supaya dapat memberi konsultasi kepada pelanggan dengan lebih baik

Mengenai kes yang viral baru-baru ni berkaitan ALFALFA... Pihak Pengurusan Shaklee telahpun mengeluarkan satu MEMO berkaitannya... 

Ini part yang paling kak long suka..sebab Shaklee merupakan syarikat yang mementingkan KESELAMATAN PRODUK serta KEBERKESANAN PRODUK. 

Pelaburan jutaan ringgit diberikan khusus untuk bahagian R&D Shaklee bagi memastikan produk yang dihasilkan SENTIASA SELAMAT dan SENTIASA BERKESAN. 

Jadi jika ada di antara korang yang mengalami simptom yang pelik-pelik lepas mengambil produk Shaklee... hubungi je nombor di atas... Tak perlu nak viralkan lagi ye...

Nur Adha @ Kak Long 
Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut 
019-7987970