Wednesday, September 23, 2015

VITAMIN UNTUK MAK ABAH

Salam sayang 

Esok dah Hari Raya Aidil Adha... atau orang sebut Raya Haji aka Raya Korban

Ada yang pulang ke kampung? In shaa Allah petang ni kak long sekeluarga akan bertolak balik ke Seremban terlebih dahulu...Kemudian lepas solat raya gerak ke Mersing pula...Dan selepas Jumaat, kami ke Batu Pahat...

Kebetulan sepupu kak long ada majlis perkahwinan hari Sabtu tu.. Jadi dapatlah kami ke Batu Pahat semalam dua.. Batu Pahat ni syurga makan kalau nak tau...kami adik-beradik kalau balik Batu Pahat memang dah siap sedia list panjang nak ke mana untuk JJCM (jalan-jalan cari makan)...

Okay..kita lupakan sebentar kisah makan di atas tu...

Apa buah tangan korang bila pulang ke kampung jumpa mak dan abah ye... Ada yang kata bawa balik kek, biskut dan pelbagai makanan...Ada yang kata bawa balik kain pasang, baju baru atau pakaian baru buat orang tua...

Apa kata untuk tahun ni..korang belikan VITAMIN untuk mak abah korang tu... vitamin paling sesuai buat mereka adalah ADVANCED JOINT HEALTH TABLET.


Kenapa kak long kata sesuai? Sebab, bila umur dah makin meningkat, bendalir sinovia pada sendi-sendi kita mula berkurang...senang cakap, sendi kita mula haus..sendi yang paling mudah terasa adalah SENDI LUTUT... Kita memang banyak menggunakan sendi lutut..untuk berjalan, melangkah, melompat, duduk malah aktiviti dalam solat turut melibatkan sendi lutut...

Kadang-kadang kita yang muda pun terasa lenguhnya kan... Apatah lagi orang tua kita...ye tak? AJHT bertindak dengan 3 cara (boleh rujuk gambar di bawah ni)




Betul-betul berkesan ke? 
Shaklee sememangnya akan membuat UJIAN KLINIKAL 
sebelum apa-apa produk diluluskan untuk jualan


Harga ADVANCED JOINT HEALTH TABLET @ AJHT hanyalah RM124 dan mempunyai 60 biji


Nur Adha @ Kak Long
Pengedar Shaklee
Sitiawan, Manjung & Lumut
019-7987970