Thursday, May 26, 2016

APA YANG SAYA DAPAT JIKA JADI AHLI SHAKLEE

Salam sayang 

Rata-rata bila sebut MLM je mesti ramai yang fobia...ada yang jijik dengar malah ada yang nak termuntah bila sebut je MLM ni...

Shaklee ni MLM ke?
Ye, Shaklee merupakan sebuah syarikat multi level marketing yang menjual produk kesihatan.

Jadi kalau saya join Shaklee ni saya kena menjual barang dan cari orang ke? 
Inilah antara persepsi kebanyakan dari kita. Bila sebut nak menjual dan cari orang ramai yang angkat tangan... Sebenarnya dalam Shaklee tiada paksaan untuk anda menjual atau mencari orang... Ia terserah pada diri kita sendiri...

Jadi apa kelebihan saya jadi ahli?
Korang pun ada yang jadi ahli JCard, Parkson atau Bonuslink kan... Jadi jika korang tak nak menjual atau mencari orang, korang boleh dapatkan pelbagai rebat, kumpul point tertentu dan yang paling seronok korang dapat membeli vitamin dengan harga yang lebih murah dari harga runcit. Jimat banyak!!!


Susah ke nak jadi ahli?
Tak susah pun, korang boleh je hubungi mana-mana pengedar Shaklee yang korang berkenan dan buat pembayaran sebanyak RM80... Pembayaran ini adalah untuk kit keahlian dan kos penghantaran. Selepas itu, korang dah pun bergelar ahli. Setiap ahli akan mempunyai ID dan password masing-masing yang mana korang boleh log in masuk dan membuat pesanan vitamin korang... Mudah kan...

Rasa-rasa nak bersama-sama dengan kak long... hubungi nombor di bawah...

Nur Adha @ Kak Long 
Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut 
019-7987970