Sunday, August 7, 2016

Make Up Remover Shaklee

Salam sayang 

Sejujurnya kak long memang tak pakai apa-apa alat solek kecuali bedak bayi sahaja. Jadi kak long rasa macam tak pelulah nak beli make-up remover bagai kan.


Tapi semasa kelas Shaklee , Nutritionist ada bagi tahu Nutriwhite Make Up remover juga boleh berfungsi sebagai scrub. Sangat unik sebab takde biji2 halus mcm scrub biasa.

Kalau scrub biasa, ia tak sesuai diambil semasa kulit naik jerawat kerana khuatir jerawat akan merebak. Tapi Shaklee Make Up remover sesuai dan paling best jerawat pun mengecut!

So ia sesuai untuk semua jenis kulit. Kalau scrub biasa, kalau kerap guna boleh lukakan sel kulit muka tapi dengan Shaklee make up remover kulit lebih sihat dan bebas minyak.


Nak cuba? Boleh dapatkan daripada

Nur Adha @ Kak Long
Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut
019-7987970