Tuesday, May 9, 2017

WHY I SHAKLEE?




🎼 Sekali...aku jatuh cinta..Cintaku tak pernah berubah...🎼

Amboi bermadah menyanyi bagai kak long hari ini. Sesaje nak menghiburkan hati sendiri, tidak salah kan. Sebenarnya kak long nak beritahu yang kak long memang dah jatuh cinta sangat-sangat dengan Shaklee ni hah...

Jika ditanya kenapa, pelbagai sebab boleh kak long berikan. Namun yang paling menarik akan kak long kongsikan di bawah ya 😍

🍀 SHAKLEE berunsurkan bahan SEMULAJADI. Kesemua vitamin mahupun produk kecantikan kulit ataupun produk kebersihan rumah, adalah berunsurkan bahan semulajadi. Bahan semulajadi tersebut diuji ketulenan bagi memastikan ia SELAMAT dan BERKESAN. Jadi hasilnya produk SHAKLEE  tentu SELAMAT dan BERKESAN

🍀 SHAKLEE BERBALOI dan MUDAH didapati. Shaklee boleh didapati di mana-mana. Ramai sahaja pengedar Shaklee yang boleh dipilih. Selain itu, harganya berbaloi dan berpadanan dengan kualiti produk yang ada. Berbanding dengan jenama lain, harga Shaklee lebih murah dan pengguna dapat berjimat

🍀 BISNES SHAKLEE sangat fleksibel. Pesanan boleh dilakukan secara online dan barang dikeluarkan oleh pihak Warehouse dan dihantar oleh syarikat penghantaran yang dijamin selamat. Dan yang penting penghantaran produk dilindungi insurans.

🍀 SISTEM GANJARAN LUMAYAN. BONUS SHAKLEE sentiasa dibayar mengikut waktu (lebih cepat kadangkala). Tidak pernah terlewat. Malah ada pelbagai jenis bonus boleh diperolehi dari syarikat termasuk BONUS KERETA dan BONUS KEPIMPINAN. Ganjaran lain seperti LAWATAN LUAR NEGARA juga diberi kepada mereka yang LAYAK

🍀 SISTEM ADIL. Pengedar Shaklee/ SID dibayar mengikut jumlah usaha yang dilakukan. Jika dibuat bersungguh-sungguh dan jumlah jualan tinggi maka lebih tinggi lah bonus pada bulan tersebut. Jika ramai leader dilahirkan, maka lebih besarlah bonus.

Rasanya cukup buat masa ini. Inilah antara SEBAB kenapa #why I Shaklee.

Ada yang nak berkongsi cerita?


Nur Adha @ Kak Long
Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut
019-7987970