OMEGA GUARD SHAKLEE - GRED FARMASI!

Salam sayang 

Ramai yang tahu kebaikan pengambilan Omega 3 dalam diet harian mereka. Memang banyak di pasaran, syarikat makanan tambahan yang menjual produk Omega 3 ini. Namun, kenapa Omega 3 Shaklee yang kak long pilih?

Image result for shaklee omega guard

Sebab utama kak long memilih OMEGA GUARD SHAKLEE adalah kerana

Ia telah diproses melalui proses penyulingan berperingkat sehingga ke peringkat keTIGA (Triple Molecullar Distillation). Sebelum ni korang perasan tak, ada iklan minyak sawit yang tagline nya berbunyi pemeringkatan 2 kali...

Begitu juga Omega Guard Shaklee. Ia telah melalui proses pemeringkatan 3 kali (lebih banyak kan). Dengan proses penyulingan berperingkat inilah yang membezakan Omega Guard Shaklee dengan jenama lain di luar sana. Ia menjadikan Omega Guard Shaklee berGRED FARMASEUTIKAL.

Proses penyulingan ini sebenarnya bertujuan untuk:

i) memastikan hanya OMEGA 3 sahaja yang diambil dari sumber ikan. Tiada bahan asing seperti logam berat (merkuri, plumbum) dan bahan cemaran lain.

ii) mengelakkan proses oksidasi yang menyebabkan terhasilnya trans-lemak (trans-fat). Trans-lemak inilah yang menjadi punca pelbagai penyakit seperti stroke dan penyakit jantung.

iii) meminimakan bau hanyir dan rasa hanyir ikan pada Omega Guard. 

Jadi korang kat luar sana, kalau nak memilih OMEGA3 kenalah buat pilihan bijak :)

Berminat menjadi ahli Shaklee dan mencuba produk?

Hubungi

Nur Adha @ Kak Long 
Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut 
019-7987970
nuradhamansor@yahoo.com
Share: