Wednesday, September 27, 2017

Set Radiant 4 untuk Sakit Sendi - Pengedar Shaklee Manjung

Salam sayang 

Semalam terskip lah pulak ye nak bersharing-sharing dengan pembaca RahsiaSihat.com ni.

Takpe, hari ni kaklong datang mengubat kerinduan korang. Jangan jemu nak baca ye.

Hari ni kaklong nak share kan kebaikan pengambilan Set The Radiant 4 ni. Ramai yang ingat Set The Radiant 4 ni khusus untuk mereka yang nak gebu dan flawless sahaja. Tapi ada beberapa manfaat lain yang sangat membantu kesihatan kita secara keseluruhan.

Kak long nak highlight kan tentang SAKIT SENDI hari ni. Korang perasan tak, bila kita makin berusia, pergerakan kita jadi lebih terbatas. Haha bukan sahaja kerana berat badan bertambah tau (yang ni tak masuk topik ni :) ). Tetapi kerana sendi kita dah semakin kering dan menua.


Image result for kolagen shaklee dan sendi

Kalau kita perhatikan gambar di atas, kehilangan KOLAGEN sangat memberi kesan kepada SAKIT SENDI

Jom kaklong terangkan dengan ringkas bagaimana Set The Radiant 4 membantu masalah Sakit Sendi:

i) ESP - protein yang penting dan lengkap. Unsur protein umumnya untuk penghasilan sel baru yang lebih sihat dan kuat

ii) Vitamin C - selain meningkatkan imuniti badan serta perisai terhadap serangan penyakit, Vitamin C turut membantu penyembuhan luka dalaman dengan lebih cepat dan berkesan

iii) GLA - bertindak sebagai anti radang dan boleh memperlahankan rasa sakit jika ia menyerang

iv) Shaklee Kolagen - serbuk kolagen yang lengkap dengan asid hyaluronic dan asid oleik yang memberi kesan kelembapan pada tisu dan menghalang radikal bebas. 

Berminat untuk membeli set The Radiant 4, boleh je klik troli di bawah ni ye. 

Terima kasih

Image result for shopping cart

Untuk KONSULTASI PERCUMA, boleh hubungi

Nur Adha @ Kak Long 
Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut 
019-7987970
nuradhamansor@yahoo.com

#kaklongshaklee
#shakleemanjung
#setsakitsendi