Posts

Showing posts from November, 2017

PELUANG TERBAIK BUAT YANG BUKAN AHLI!

Image
Salam sayang 

Bulan ni Shaklee buat offer kaw-kaw untuk mereka yang bukan ahli.




Menarik kan!
Ni kak long bagi cerita terang-terang ye apa manfaat amik ENROLLMENT PROGRAM ni.
MANFAAT 1
 Tapi bila korang beli 2 botol, korang dah boleh dapat HARGA AHLI tau.  Sebabnya pembelian 2 VIVIX korang dah  LAYAK FREE MEMBERSHIP. Dah jimat RM79.50 beb. Duit dapur seminggu tu.
MANFAAT 2
HARGA AHLI untuk VIVIX adalah 20% lebih murah.  Hah cuba kira, cun wei kalau beli HARGA AHLI. Yang bestnya lagi kan, BELI 2 BOTOL VIVIX ni dapat lagi diskaun 5% dari jumlah harga sebenar. Yang ni je dah kira jimat RM200++ Giler la wei. Siapa je yang pernah bagi diskaun macam ni.
MANFAAT 3
Pembelian VIVIX disertakan dengan PENGHANTARAN PERCUMA.  Perghhh memang tak masuk dek akal kan. Beli barang tapi tak payah bayar kos penghantaran. Dah jimat lagi RM10.60. Lepas lah 1 set Snack Plate KFC kan.
MANFAAT 4
Beli 2 VIVIX dah layak dapat BONUS BULANAN.  Berapa pulak tu? Dalam lingkungan RM35-40. Tambahan duit tu.
So cuba korang…

KANAK-KANAK DAN TIDUR - PENGEDAR SHAKLEE MANJUNG

Image
Salam sayang 

Lama juga ye kaklong meninggalkan kedai online kaklong ni.

Maaf banyak-banyak kerana kebizian melanda diriku.

Kaklong nak sharekan pasal penyakit Anas Zikry sebenarnya tapi tercari-cari buku yang doktor berikan tu, tak terjumpa lagi. Jadi di kesempatan ni, kak long nak kongsikan pulak mengenai ANAK dan TIDUR.


Kita selalu risaukan anak-anak kecil yang 5 tahun ke bawah tak nak tidur siang kan. Tapi betul ke memang ada keperluan untuk mereka tidur siang. Jemput baca artikel yang kaklong petik dari mypositiveparenting.org

**************************************************************************


Berapa lamakah tidur diperlukan?

Kanak-kanak memerlukan jumlah tidur yang berbeza mengikut umur mereka dan disarankan agar anda mengikut panduan yang diberi di bawah untuk memastikan anak anda mendapat rehat yang secukupnya:

0-1 bulan: jumlah masa tidur (setiap hari) = 15-16 jam

Bayi baru lahir lazimnya tidur selama 2-4 jam terus menerus bagi jumlah 15-18 jam sehari. Pada peringkat in…