BALM SKEENZ - PENAWAR PENYAKIT KULITWowwieee NEW BALM in the house. Si biru muda yang menarik perhatian para agen dan ds sejak beberapa minggu yang lalu. Kali ni si biru muda buat penampilan khas pulak. 

Khusus buat anak-anak kecil yang comel tapi ada masalah penyakit kulit. Kasihan kan. Bila nampak si comel tergaru-garu. Kekadang sampai melecet. Lagi teruk sampai berdarah. Sebab tu kali ni cik SKEENZ membuat penampilan hebat. Masa promosi haritu pun dah terjual lebih 1000 bekas tau cik SKEENZ ni.


Balm Skeenz dihasilkan dari minyak tumbuhan yang khusus untuk menyembuhkan penyakit kulit, Ia juga membantu memperbaiki keadaan kulit. Antara minyak tumbuhan yang digunakan adalah seperti minyak Argan, minyak biji anggur , minyak rosemary. Balm Skeenz diformulasi dengan bahan yang mesra bayi. Mempunyai bahan seperti shear butter dan vitamin E yang kaya dengan tokoferol membantu menyelesaikan masalah kelembapan kulit.

Balm Skeenz turut disahkan penggunaannya oleh pihak Kementerian Kesihatan Malaysia dan boleh digunakan oleh bayi seawal usia sehari. Bayi yang pramatang tidak digalakkan sehingga usia mereka mencecah 6 bulan.


Balm Skeenz sangat menjimatkan. Hanya sapuan nipis pada kawasan yang terlibat dengan penyakit kulit sudah cukup. Tak perlu sapuan tebal. 1 balm mampu bertahan sehingga 3 bulan dengan penggunaan kerap.

Balm Skeenz dihasilkan di kilang yang bertaraf GMP. Kilang ini mengamalkan tahap kebersihan diri yang bagus serta mempunyai fasiliti hygiene dan keselamatan yang optimum. Maka balm yang dihasilkan juga adalah berkualiti.Alhamdulillah luka dah kering. Seminggu raya haritu mula guna krim Skeenz yang kak Eda bagi tu. Sampai 2 bulan, krim dah habis, Alhamdulillah parut dah semakin pudar. Parut dah nak ikut ton warna kulit.

Untuk dapatkan produk Tasneem Naturel, anda boleh hubungi kaklongAtau anda juga boleh klik sahaja icon di bawah untuk pembelian terus secara online.


Comments

Popular posts from this blog

TIPS MENANGANI ANAK NAKAL

TIPS BERSEDEKAH LEBIH KREATIF