BALM SKEENZ

April 28, 2018
Wowwieee NEW BALM in the house. Si biru muda yang menarik perhatian para agen dan ds sejak beberapa minggu yang lalu. Kali ni si biru muda buat penampilan khas pulak. 

Khusus buat anak-anak kecil yang comel tapi ada masalah kulit. So pity kan. Bila nampak si comel tergaru-garu. Kekadang sampai melecet. Lagi teruk sampai berdarah. Sebab tu kali ni miss SKEENZ membuat penampilan hebat. Masa promosi haritu pun dah terjual lebih 1000 bekas tau cik SKEENZ ni.


Balm Skeenz dihasilkan dari minyak tumbuhan yang khusus untuk menyembuhkan dan memperbaiki keadaan kulit. Antara minyak tumbuhan yang digunakan adalah seperti minyak Argan, minyak biji anggur , minyak rosemary. Balm Skeenz diformulasi dengan bahan yang mesra bayi. Mempunyai bahan seperti shear butter dan vitamin E yang kaya dengan tokoferol membantu menyelesaikan masalah kelembapan kulit.

Balm Skeenz turut disahkan penggunaannya oleh pihak Kementerian Kesihatan Malaysia dan boleh digunakan oleh bayi seawal usia sehari. Bayi yang pramatang tidak digalakkan sehingga usia mereka mencecah 6 bulan.


Balm Skeenz sangat menjimatkan. Hanya sapuan nipis pada kawasan yang terlibat sudah cukup. Tak perlu sapuan tebal. 1 balm mampu bertahan sehingga 2 bulan walaupun penggunaan kerap.

Balm Skeenz dihasilkan di kilang yang bertaraf GMP. Kilang ini mengamalkan tahap kebersihan diri yang bagus serta mempunyai fasiliti hygiene dan keselamatan yang optimum. Maka balm yang dihasilkan juga adalah berkualiti.

You Might Also Like

0 comments

Jom share